bugün

kadinsilarin omuz omuza organize oluslari

kadınlar hakkında düşüncelerimin bu yazı ile çok farklı yerlerde durduğuna eminim. genellemelerin ya da kategorize edişlerin bir dışa vurumu olsun istemem bu yazının.

kadın için klişe tespitlerden birinden yola çıkmak istiyorum. kadın özel hissetmek ister. şimdi bir kadın için onu özel hissettirecek birşey yapmak harikadır. ben çok iyi hissediyorum yapabildiğimi düşündüğümde. zaman geliyor ve insan mutlu ederek mutlu olmayı seçiyor. kadın için onu özel hissettirecek bir yol düşünüp onun için birşey yapmaya karar verdiğinde bunu ne kadar aleni yaparsan * o kadar etkili olucaktır. fakat diğer kadınların varlığı unutulmamalıdır. bir kadın için böyle birşey yapmak tüm tribünün tempoyla sahadaki bir futbolcuya odaklanması gibidir. bu kadın özel ise diğer kadınlardan farklı olduğunu söylemişsindir. bu da aleni yaptığın her ne ise eleştirilere maruz kalacağına dair bir işarettir.

gelelim kadınsıların omuz omuza organize oluşlarına. kadınsılar kadınlardan biraz farklıdır. onlar başkalarının mutluluklarıyla mutlu olabilen kadınların bu özelliğini taşımayan ve bunun yerine başka bir kadının mutluluğu ile kıskançlık duyan ve mutsuz olan yapılardır. peki kadınsı demek doğru mudur? kadın bu kadar harika iken kadına benzeyen anlamı taşıyan kadınsı kelimesi bu dengesiz özellik için elbette uygun değildir. bu kelimeyi bu yaratığa adapte eden kadın görüntüsü ve davranışları altında beklenmedik yönlerini gizleyebiliyor olmasıdır. kadınsılar genellikle organize oluşları açısından kusursuz yaratıklardır. çok iyi organize olabilirler çünkü amaçlarına odaklılıkları sayesinde amaca giden yollar dost, amaç için kalkan eller müttefiktir.

öyleyse kadınsı * *
korkulası atakların, beklenmedik saldırıların kaynağıdır. kadınsı bir dışavurum aracı olarak çok ciddi bir düşmandır.
kadınsı kadınların bir takım özelliklerini taşımasından dolayı bir erkek için en son düşman olunası yapıdır. iyi dileklerim tüm erkek ve kadınların kadınsıların düşmanlığından kaçmaları ve kaçınmalarıdır. bir kadınsı eleştirel dünyasında eleştiri imgesi yaparsa eğer sizi başarısız olsa bile vazgeçmeyip bıktıracak, beklenmedik organize oluşlarıyla korkutacak, omuz omuza saflığınızı kemirecektir. öyleyse kadınsı kadın kelimesinden türemiş en çirkin kelimedir.

kadınsılar birer duygu teröristi, birer kan emicidir. son dönemde bana bulaşmaları ile sık sık canımı sıksalar da doğru tanımları yapamadığım dünya da kadın ile kadınsı arasındaki farkı görebiliyorum...