bugün

huzur gerçekten dinsizlikte

Ben sana diyorum ki Allahtan geldiğini iddia eden m.s.600 yılında yazılmış bir kitap var. Ve içinde ana fikri yaratıcıya kulluk, ölümden sonraki yaşam ve bu dünyada fakirlere yardım, anne babaya iyilik, insanlara iyilik, iyilik yapmada yarış, yalan söylememek, eşini aldatmamak, hak yememek, cinayet işlememek, kibirlenmemek olan bu kitabın cümle aralarına serpiştirilmiş olarak, DNA, Bing bang, big crunch, zamanın izafiliği, ayın ışığı ile yıldızların ışığı arasındaki fark, deniz altına inildikçe belli mesafeler ardınca düzenli azalan ölçülebilir karanlık farkı, yerin 7 katmandan oluştuğu, göğün 7 katmadan oluştuğu, ayın koruyucu özelliği, atmosferin koruyucu özelliği, fotosentez, arı, arının kromozom sayısı, insanın kromozom sayısı, yörüngeler, güneşin bir yörüngesinib olduğu, demirin dünyaya ait bir metal olmayıp dünyaya yağdığı gerçeği, halley kuyruklu yıldızı(1950lerde verilen adı bile kuranda geçiyor), karaların ve denizlerin birebir birbirine oranı, dünyanın geoid oluşu, mikrop, atom, birçok elementin özgül ağırlıkları atom numaraları, ay ve dünya arasındaki yaklaşık ç mesafe, güneşin helyum ve hidrojenden oluşuyor oluşu birbirine oranlarıyla, meteorlar, vb. daha aklıma gelmeyen yüzlerce şey. Şimdi tüm bunlar nasıl es geçilip insan yaşamı ile ilgili Allahın koyduğu bir kural sana ters geldi diye islam gerçek değildir denebilir mi?