bugün

terazi burcu kadını

mükemmel kadınlardır. kadınlarız. baya zor kadınlarız. ama çok tatlıyız çok minnoşuz. yine de fenayız. o yüzden her erkek yapamaz terazi kadını ile ben erkeklere de hak veriyorum. ama terazi kadını ile yapabilen erkek dünyanın en şanslı erkeğidir.

-bi kere bakımlı ve güzeliz
-anlayışlı, nazik, merhametli ve kibarız (bazen değiliz tabi evet)
-hem romantik ve duygusal hem gerçekçi ve mantıklı olabiliyoruz.
-madden küçük manen büyük şeyler bizi aşırı mutlu eder. mesela ilk tanıştığımız gün ya da ilk buluştuğumuzda giydiğimiz bir kıyafet ya da sıktığımız bir parfüm ü yıllar sonra bize tekrar verseniz, ne bileyim beraber fotoğraf çekmişizdir siz saklamış sonrasında gösterirsiniz. hiç alakasız bi zamanda size x yemeğini çok sevdiğimizi söylemişizdir ve bize bu yemeği yapıp altını bile yaksanız (yani yemek yenmeyecek durumda bile olsa) bize beş bin tl verip aldığınız yükten kolyeden daha mutlu eder. hatta beş bin tl verip aldığınız bir kolye ya da yüzük bizi mutlu falan etmez. çünkü özelliği yok.
-kıskanırız ama bunu her zaman belli etmeyiz ettiğimiz zaman da darlamayız. yani yok o kız kimdi yok bununla nedne konuştun yok onunla bir daha görüşmeyeceksin tarzı bayağı davranışlar yapmayız. bi kere tanıyıp güvenip sevdikten sonra stalklamayız mesela.
- maddiyata güç sahibi olmak için değil keyif elde edebilmek için ihtiyaç duyarız o yüzden para bizim için zevk aracıdır. sevdiğimiz bir parfümü almak için, sinemaya gitmek için Vs gibi. mecburiyetten yani.
- sizi sevdiğimiz zaman hayatımızın merkezine koyar bir dediğinizi iki etmez mutlu etmek için türlü yollar ararız. ha şayet sizi sevmiyorsak sizinle zaten birlikte olmayız ama nedensizce bir ilişki içindeysek başkalarıyla basit flörtle edebiliriz o yüzden bizi zorla yanınızda tutmayın.
- aşk insanıyız ilişkimizin heyecanı asla kaçmaz çünkü bu bizim de korkulu rüyamız olduğu için değişik şeyler denemeye çalışırız.
- sizin mutluluğunuzla mutlu olur derdinizle efkarlanırız.
- baba olmak isterseniz çocuklarınızın anası oluruz çocukları sever iyi anlaşırız. ama bir yengeç kadını gibi çocuk delisi değilizdir yine de.
-kaliteli şeyleri severiz her şeyin en iyisine sahip oluruz ya da hiç sahip olmayız. bayağılık bize göre değildir.
- sizinle kavgalı olsak bile dışarıya bunu belli etmeyiz. sırf küstük diye sizi insanlara kötülemeyiz. Size laf söylenmesine asla müsade etmeyiz.
- eşlerimiz / sevgililerimiz bizim için çok değerlidir. söz konusu sizin güvenliğiniz ya da mutluluğunuz olunca bunu bozacak kişilere karşı kaplan kesiliriz.
- utanmasak sizleri pamuklara sarıp cam kutuya koyar yanımızda öyle gezdiririz. kıskandığımızdan değil zarar görmeyin hep öyle güzel kalın isteriz.
- asla kıyamayız size. çok kızsak da, intikam almak istesek de bi kerecik gelip öpseniz bi sarılsanız erir biteriz zaten. ama yine de sabrımızı zorlamamak gerekir tabiki. yıllar içinde birikip sevgiyi bitirmek istemezsiniz. sevgi bitince kötü şeyler oluyor çünkü.

yani anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mükemmeliz. aklıma geldikçe ekleyeceğim.