bugün

şehit abisine çomar diyen orospu çocuğu

chp’ye pkk mevzusunda tepki gösteren herkese “ama çözüm süreci oldu, tayip bunlarla masaya oturdu.” gibi aptal aptal konuşan bir tayfa var. akp’nin yaptıklarıyla chp’yi savunmak ne tarz bi salaklık? chp’yi eleştirmek için illa akpli mi olmak gerekiyor? çözüm süreci zamanı akp’yi eleştirmediğimi nereden biliyorsun? o zaman binlerce insan akp’yi eleştirirken çomar demiyordunuz da şimdi aynı hatalara chp düşünce eleştirenlere neden çomar diyorsunuz? çomar olmamanın tek şartı chpli olmak mı yani? yemin ediyorum kansızsınız.

siz ölmeyin diye ölmüş bir adama ve ailesine saygı duyun. gelip burda mide bulandırıcı şeyler söylemeyin.

edit: kardeşim siz gerizekalı mısınız? akp'yle uzaktan yakından alakam yok. açın entrylerimi okuyun. iqsu tek haneli arkadaşlar için özetleyeyim: chp'nin yaptığı hataların bahanesi yok. bu kuyuya daha önce inmiş ve bu sebepten eline şehit kanı bulaşmış akp'nin yaptığı ne kadar yanlışsa chp'nin de yaptığı o kadar yanlış. kendine Atatürkçü diyebilen birisi şu an chp'yi savunamaz. bunları söylemek çomarlıksa çomarım ben de. şurada akpli olmadığımı belirtmek bile beni rahatsız ediyor resmen. taraf olma sapkınlığınızı bırakıp birazcık gerçekleri görün. mezopotamya eşeği pkklılar eksilemeye devam edebilir.