bugün

doğru insanı bekliyorum deyip yalnız kalmak

bir hafta önce tanıdığı(!) kişiyle çıkabilecek zihniyetin abazan tesellisi dediği yalnızlık halidir. insanlar her konuda olduğu gibi bunda da farklı yollar izlemektedirler.

kimisi birden fazla ilişki yaşar ve bunlardan tecrübe edinerek doğru yola gider veya gitmez. fakat bu tecrübelerde çok yıpranır. kazanır mı kaybeder mi orası tartışılır.

kimisi bu tecrübe amaçlı çıkmaları kendisine yük gibi görür çünkü beraber olduğu kızı gerçekten sevmiyordur; sadece hoşlantı.. yaptıklarının bir kısmı zaruriyetten, adettendir. arama, mesajlaşma, çıkıp bir şeyler yeme vs. oyunun kurallarına göre oynar. eğlenilecek kız diyebiliriz bu kıza da.

kimisi için de çoğu kız potansiyel sevgilidir. hepsini gizliden süzer, profilini çıkartır ve bir hüküm giydirir kafasında. (ayşe: çok titiz; bana göre değil. fatma: isimden kaybediyor. gizem: çok kaşar.. tarzı muhakemeler yapar kafasında)

kimisi de tam bir aşk adamıdır. aşık olur, karşılık bulamaz. platonikleri sever. asıl aşkı sever. vuslatı olmayan...

bu üstteki aşk adamının karşılık bulamayanı ise tamda başlıkta bahsetttiğimiz adamdır. karşılık bulursa da ne mutlu ona. o ilkin yalnızdı ama sonunda buldu onu. sadece sabretti. zaten çizgileri belirliydi kafasında. o çizgilerle bürünmüş şiirler tam da sevgilinin bedenine göreydi. geldiğinde sadece içini doldurdu şiirlerin ve eli de tam sığdı avucuna..