bugün

türkler nasıl müslüman oldu

Eğer koskoca milletin "aaa bizim dinimize benziyor" diye din değiştireceğini hala düşünen varsa hayatında başarılar diliyorum. Sanırım bu arkadaşlar şimdi islama benzer bir dinden haberdar olsalar "aha islama benziyor hadi buna inanayım" diyip müslümanlıktan çıkacak...

Tarih objektiftir. Tartışmaya gelmez. Türklerin göktengri ve şamanist inançları çok kuvvetliydi. Türk milletinin her adetinde, töresinde izi vardır. O kadar kuvvetlidir ki yıl olmuş 2017, türkler müslüman olalı bilmem kaç yüzyıl olmuş daha hala şamanist inançlar çok güçlü şekilde varlığını sürdürür.

Tarihte (bkz: talkan katliamı) ve (bkz: curcan katliamı) vardır. Sizin inkar etmeniz bu katliamları silmez. Binlerce türk katledilmiştir. Halk savaşmadığı halde talkan'da 45 bin türk ibret olsun diye öldürüldü. Curcan'da da 50 bin kişiyi kılıçtan geçirdi müslüman ordular. Ve türkler müslüman oldu. O tarihte 100.000 kişi demek günümüzde milyonlar demek. O insanların, bizim soyumuzun, ölmeden önce hissettikleri vahşeti bir düşünün. Bizim insanlarımızdı onlar.. Üzgünüm ama sizin gerçekleri kabul edip etmemeniz gerçekleri değiştirmiyor.