bugün

kemalist iki yüzlülüğü

nato mermer nato kafa yaşayanların sanrısıdır. adamı bir kalıba sokmuyorsun diyorsun ki dersimi madem çok önemsiyorsun dersimli kemal diye neden küçümsüyorsun ( bunu yapanlara karşı çıkmıyorsan sende benimsiyorsun demektir ) hemen sümükleri aka aka laf yetiştiriyor. kemalizm mi yazıyor orada kemalist mi a benim ergen irisi kardeşim heyecandan tabi okuduğunu anlayamıyorsun..

kemalist diye bir kavram yok. yok işte nesini zorluyorsun atatürkçü desen anlaşılır ama götünden kavram üreten salakların uydurduğu bir şeyi gelip tekrar edip üstüne öğrendiğin 2-3 süslü kelime ile ( ideoloji, oskimoron ) pekiştirip üstüne hakaret ederek haklı çıkamazsın. sizin dedeleriniz zamanında yapmaya çalıştı bunları sonları vatana ihanetten yağlı ilmek oldu. bizlere araştır falan diyene kadar siz tarihinizi araştırın daha faydalı olursunuz bu topraklara..

karma marma bunlar gelip geçici ergen kardeşim sen az daha araştır 2-3 kelime daha öğren internetten daha fazla şey edersin * adamın adı çıkmış sözlükte hala çabalıyor ki ben aslında öyle değilim diye yazık. göt sıkışınca ben şu değilim bu değilim denmesi de yeni moda oldu. adam ideolojiden bahsediyor ama herhangi bir ideolojisi yok.

+ ne vereyim abime
- şöyle ortaya bir karışık yap
+ karışık derken
- karmakarışık..

ali ağaoğlu reklamı gibi. bu değil bu değil bu değil bu hiç değil. anlamıyorsunuz beni anlamıyorsunuz..