bugün

ilk buluşmada sevişmek isteyen erkek

(bkz: ya ne olacağıdı)

birini cinsel olarak arzulamanın "suç, günah, ayıp, abazanlık" olarak tanımlandığı memlekette kötülenir tabi.

benim bir kadını cinsel olarak arzulamak için illa huyunu suyunu, alışkanlıklarını, hayat görüşünü, sevdiği sevmediği yemeği falan bilmeme gerek yok.

gülüşünden etkilenirim, memesinden etkilenirim, bakışı etkiler, kokusu hoşuma gider ya da konuşmaları beni tahrik edebilir ve onunla ilk buluşmada sevişmek isteyebilirim. üstelik sevgili liseli sözlük arkadaşlarım, biriyle sevişmek istemek için buluşmanıza dahi gerek yok. buluşmadan dahi birine karşı cinsel arzu besleyebilirsiniz. bu çok normal.

anormal olan şey bütün bunları hissettiğinizde size "kötü insan muamelesi" yapan insanların var olmasındadır.

hiçbir dinin, hiçbir toplum genel yargısının ve hiçbir soyut terbiye kuralının sizin cinsel arzularınızı, birine bakış açınızı, biriyle bir şeyler yaşama isteğinizi köreltmesine ve kendinizi sırf bu yargılar yüzünden kötü hissetmenize izin vermeyin.

hepsi insan yapımı şeyler çünkü.

ilk buluşmada sevişilmez. neden?
"çünkü daha tanışmıyoruz."
"çünkü basit kız olurum."
"çünkü benim hakkımda ne düşünür?."
"çünkü kendimi ağırdan satmalıyım."
"çünkü bulunmaz hint kumaşı gibi davranmalıyım."

geçin bunları.

beyniniz var, düşünebiliyorsunuz. (gerçi çoğunuzun yok. çoğunuz halihazırda başkalarının düşündüklerini uyguladıkları için kendilerine çözümler bulmakta zorlanıyor. hazırcı, beyni tozlanmış moronlar sizi)

hayatınızı başkalarının koyduğu kurallar çerçevesinde yaşayarak, kendi istek ve arzularınızı hor görüp saman gibi yaşlanmaya devam ettiğiniz sürece bu toplumdan bir bok olmayacak.

geberin.