bugün

adalete neden güvenmiyorsunuz

ergenekon olayları olduğunda, koç holdinge ait deniz müzesindeki senaryoları duyduklarında paranoyak oldular. gölcük donamasındaki olan olaylar.

koç holding namına çalışan istihbarat elemanları var ve bu istihbarat elemanları devletten maaş alan kişiler. koç holdingle fettullah gülen aynı kafa.

7 yıl bu istihbarat elemanlarıyla mücadele ettim. telefonlarım dinlendi internet erişimim gözetim altında tutuldu. sistematik tacize maruz kaldım. öyle böyle değil puşt herifler.

savcılıga suç duyurusunda bulunsan örtbas edecekler. neden güveneyimki. savcı takipsizlik kararı verecek.

1960 yıllarda bir savcı vardı koç holdingin işlerini hallediyordu. savcılarada mobbing uyguluyorlar. savcı stresten erken yaşta öldü.

koç holding şirketlerinde, çalışanlarına mobbing uyguluyor. bu istihbarat elemanları diğer holdinglerin işlerinede müdehale ediyor. korkutarak yada psikolojik yönlendirmelerle ford marka araba satışı gerçekleştiriyorlar. 2 araba üreticisi türkiyeden çekilirken bunlar istihbarat elemanlarının sayesinde gücüne güç katıyor. siz sigorta priminizi ödeyemezken onlar aldıkları maaş kadar sigorta primleri yatıyor.

http://mobbing.net16.net/mobbing.jpg

düzenbaz, üçkagıtçılar.