bugün

pkk terörüne hoşgörü ile bakan sözde aydınlar

orospuluk yaşam biçimleridir..bunlar , gerçek hayat kadınları nasıl para karşılığı etlerini satıyorsa ; beyinlerini satarlar..

hasbelkader okudukları bi kaç siktiri boktan kitabı , içlerinden süslü cümleler çekip kırpmak suretiyle kullanırlar..
hepsinin mottoları bellidir..

işlerine gelmeyenleri ,dar kafalı faşist olarak nitelendirirken ; sittinsene beraber yaşayan onlarca halk aklıılarına gelmez..gelse de , parasını ödeyenler kızmasın diye unuturlar..

aydınlıktan kasıtları , pkklı itlerin attıkları italyan bombalar sayesinde bi anlık da olsa aydınlanan gökyüzüdür..

kendilerini sevgi pıtırı olarak nitelerler ; dostluk kardeşlik bunların lugatlarında para ve imansızlıktan sonra hadi bi de puştluk var arada unutmayalım ,en üst sıradadır..

bunu bozmakla nitelendirdikleri tsk'yı ve tsk sevicileri ; savaş hayranı olarak betimlerken kendilerine ayağına mayınlardan biri isabet etsin de yatalak ol demekten başka bi bok denmemesi gerekenlerdir..

sınırları , sinirleri tepeye çıkarıp aştırmayı çok iyi bilirler..orospular nasıl oral anal diye ayrılır bunların dA ,"SEN kürt düşmanısın" , "sen gericisin" , "sen faşistsin" diye tipleri vardır..

lan hıyar senin savunduğu ibne ne dersen , bi an afallar alışık değildir böyle netliğe ; sonra aynı cümleleri saniye 50 kere tekrarlamak suretiyle kukla oynatıcılarına haber gönderir..bi nevi sikilip atılırlar..enjektörler gibi..sonra devreye kukla oynatıcıları girer , tr'ye ab'den komisyonlar gelir , inceleme yapar..