bugün

izmir de bakire kız mı kaldı

iddia sahibine bakıyorum da, hayatı kaymış bir herif lan o. takılıyormuş. kedi kesiyormuş. muş muş. bambaşkanımız demiş ya, bekara karı boşamak kolay bu herife söylenmeliymiş o.

satanizm sempatizanı ise, çevresindekiler de aynı bokun laciverti olmak durumunda. aynı bokun lacivertleri genelde sevişirler. hedonisttir pekçoğu. onlara bakıyor, diyor ki, kızlar ne kolay sevişiyor.

birkaç internet sitesi geziyor, orada tartışmalar almış gidiyor. izmir kızları mı güzel, istanbul kızları mı ırt zırt. beynine yerleşmiş bir dogma olur bu gibilerin genelde. güzel kızlar kolay verir diye. bu salak da benimsemiştir bu aptallığı, muhabir soru sorunca ne yapacağını şaşırıp bunu söylemiştir. muhtemelen alkollüdür o cevabı verirken.

yani bir şeye iddia demek için iddiayı ortaya atana bakmalıyız önce. ki gayet gerizekalıca birşey bu. anasınıfında okuyan bir kızı getirirsin karşısına, 'al bu da kız ve bakire' deriz. demek ki neymiş, bakire kız varmış. evet gayet yüzeysel olsa da bu böyledir.

derinsel gidersek, benim teyzem, kuzenim ve birçok akrabam izmirde oturuyor. bu skindirik lafı söyleyenin ağzını yüzünü skerler, ne biliyosun lan?

ehh, abartmadan gitme kararı almıştım entrye başlarken.

tanım: gerizekalı.

edit: yanlış şeyi tanımladım.

gerekli tanım: bir gerizekalının boş anında sıçtığı cümle. aslı astarı yoktur, vardır diyenin de aklını skiyim.