bugün

ilker yasin türkiye nin en iyi futbol yorumcusudur

yatsıya kadar bile dayanmayacak önerme. fb-chelsea karşılaşmasının yetmişküsürüncü dakikasında, chelsea'nin sekiz, fb'nin sıfır şutu çerçeveyi bulmuşken "biz onlardan daha iyi oynuyoruz" diyebilen bi adam bırak en iyiyi, düzgün bi yorumcudan bile sayılamaz.

ya da dediği "kadıköy'deki ilk devredeki chelsea'ye elensek üzülmem ama bu chelsea'ye elenirsek üzülürüm" lafının kıymet i harbiyesi nedir ki.. aynı lafı bi ingiliz yorumcu, "kadıköy'deki ikinci devredeki fb'ye elensek üzülmem ama bu fb'ye elenirsek üzülürüm" şekline soksa kim itiraz edebilir.

tv'a çıkıp yorumcu diye bana sunulan kişi benim göremediğim, düşünemediğim şeyleri bana söylemekle yükümlüdür. benim gibi futboldan çok fazla anlamayan adamın bile rahatlıkla saçmalıklarını görebildiği laflar etmesi yasin'in yorumculuk macerasının çabuk bitmesi gerektiğinin kanıtıdır.

bu arada konuyla alakasız olarak, fb'ye teşekkür ederim yine de.. bize güzel bi heyecan yaşattılar, ilerisi için umut verdiler. daha ileri turlarda, ilker yasin'siz (ve star'ın bilimum dandik spikerleri olmadan) seyredebileceğimiz günler umuduyla...