bugün

100 milyon fenerbahçe taraftarı var diyebiliriz

mantiksiz olan onerme. neden?

brezilya'da zico kimki taninsin? bakanlik yapti, milli takim sorumlulugu yapti, hala brezilya'nin gelmi$-gecmi$ en iyi 10 futbolcusundan biri olarak gosteriliyor olabilir.

ama aslinda brezilya'da zico hic bir zaman bir lincoln'un yada bobo'nun ula$tigi mertebeye ula$amayacaktir. zaten 170 milyon nufusluk brezilya'dan 30 milyon ki$i efsanevi oyunculari zico'yu destekleyebilir mi? olacak $ey mi? hic yani. bu alex'te cok abartiyor. 30 milyon flamengo taraftari kim ki zico'yu desteklesin? ne hadlerine.. zaten 11 yil flamengo'da oynayip 637 macta 438 gol atmi$ olmasida cok onemli degildir.

alex roportajinda "30 milyonluk flamengo taraftari zico'yu destekliyor" demi$; geri kalan 140 milyon brezilya'lidan bahsetmemi$tir bile. zaten geri kalan 140 milyonda zico'dan nefret etmektedir buyuk ihtimalle.

ayrica 48 kez milli formayi giyip 12 kez kaptanlik yapan alex'i kim tanir brezilya'da?

http://www.sporx.com/deta...kategori=29&go=104421

adresindeki gibi haberlere inanmayiniz. zira brezilya'da herhangi bir alex hayrani yoktur. olanlarida fenerbahce'yi desteklemiyordur.

alex "fenerbahce'yi takip eden & sempati duyan 100 milyon ki$i var diyebiliriz" demek istemi$; brezilya'da fenerbahce'nin ne kadar tanindigini anlatmak istemi$tir. tabi ki herkes istedigi organiyla algilamakta ozgurdur.