bugün

sözlük kızları

kendi tecrübelerime dayanarak,

sözlük üzerinden karşı cinsle muhabbete girmek kadar yoran bir şey yok ya.

illa ilişki devşirmek gibi bir derdim yok. ancak bazen kadınlarla konuşmak çok iyi geliyor. erkek olarak göremediğimiz açılardan bakabiliyorlar ve farklı bir duyarlık kazandırabiliyorlar insana. gerçekten kafa dengi birini bulunca kadın arkadaşın yerini tutan bir şey yok. (diye düşünürdüm bir zamanlar)

ancak olamıyor. muhabbet hararetle başlayıp azalarak tükeniyor. tüketim var yani ortada. paylaşım pek az. ama erkeklerle öyle değil. direkt sanki 15 yıllık arkadaşınmış gibi hesapsızca muhabbet edebiliyor, "hesabı kitleyip" çekip gidebiliyorsun. sonraki konuşmanda o hesabı kitlemenin hesabı sorulabiliyor. yani demem o ki sosyal medya ortamında karşı cinsle asgari tutmam gerekiyor.

itiraf kısmıysa şu: 4-5 aydır paxil kullanıyorum. başlardaki etkisi kalmasa bile gene de epey faydasını gördüm. her sabah tekrar tekrar yıkılmıyorum. sinir patlamaları azaldı. zihnimi kanırtan düşünce düğümleri çözüldü vesaire. bu göreli iyileşme insan ilişkilerinde daha atak ve daha rahat olmamı sağladı. sanal ve reel ortamlarda epey kadınla uzunlu kısalı diyaloga girdim. hepsi hararetle başlayıp yavaşça tükendi. belki de tipimi beğenmediler aq.

neyse.

klasik müzik seven kadınlar eqlesin.

https://www.youtube.com/w...feature=youtu.be&t=51