bugün

passolig

maçlara girerken kolaylık sağlayacağına bana sürekli sorun çıkaran sistem. teoride bakınca internetten başvurunu yapıp kartını kuryeden aldıktan sonra yine internetten biletini alıp sıra falan beklemeden maça giriyorsun. buraya kadar gayet güzel ancak ne zaman maça gitmeye kalksam sürekli sorunlarla karşılaşıyorum.

bir önceki maça gidişimde karta para yükleyip internetten bilet almaya çalıştım; tribün koltuk seçimi derken ödeme kısmında sürekli hata vermeye başladı ve tekrar deneyiniz dedi. tekrar deneyeyim güzel de, hata veren bir önceki işlemde koltuk seçimi yaptığım için daha sonra yeniden denediğimde o koltuklar 10 dakika boyunca dolu gözüküyordu. 10 dakika bekle yine işlem yap, o da ne, tekrar hata. bilet almaya çalışırken yarım günüm gitti, ettiğim küfürleri hesap edin artık. müşteri hizmetlerinin zaten bir fonksiyonu yok, durumu anlatıyorsun onlar da birazdan tekrar deneyin diyor. neyse güç bela aldım bileti gittim maça.

bugün de bilet almaya çalışıyorum ama bu sefer de kredi kartından para yüklerken sürekli hata verip tekrar deneyin diyip duruyor. belli ki adamların sistemi bu işi kaldırmıyor.

ayrıca maça gittiğimde gördüğüm kadarıyla milletin passolig uygulaması hakkında bilgisi sıfır. geçici kart gişesinin önünde belki 200 kişi vardı ve adamların çoğu gişeye yanaşıp parayla bilet almaya çalışıyorlardı. milletin passolig nedir, başvuru nasıl yapılır, maça nasıl girilir en ufak bir fikri yok.