bugün

her seye ragmen akp yi desteklemek

at gözlüğü takıp herşeyden habersiz yaşamanın göstergesidir.

bütün bunlardan önce 'herşeye rağmen' kısmını açıklamamız gerekir.neden herşeye rağmen?herşeyin içinde neler var göz atalım.

-ülkenin özelleşmeyen bir yeri kalmadı.buna son örnek tekeldir.

-iktidara gelindikten sonra ekonomik uygulamalar kemal derviş zamanından kalma planlarla yürütüldü.dış borçla enflasyon indirildi.o plan bitince 2007 yılında enflasyon hedeflenen düzeyin çok üzerindeydi.değil geçerli bir açıklama her hangi bir açıklama dahi duyamadık bu konu hakkında.

-türkiye akp döneminde bir başbakandan mahalle ağzını öğrendi.örnekleri sıralamama gerek olduğunu düşünmüyorum.

-türkiye tarım ülkesi iken tüketir ya-tarım ülkeisne döndü.pamuğu bile dışardan getiriyoruz.şenlikli bir durum tabii.

-ülkesinin nüfusunu bilmeyen bir başbakan var karşımızda zira her aileye 3 çocuk yapın dedi akp başkanı sevgili başbakanımız.halbuki öss gençelri üniversite gençleri üniversiteden mezun olmuş iş bekleyen gençler ülkemizin çoğunluğunu oluşturmakta.bihaber başbakanımız ise genç nüfus azalıyor demekte.

-türkiyenin bor madenleri dünyanın %60 ını kapsamakta.lakin bu yerler neredeyse yok pahasına amerikan iş adamlarına satılmakta.borun geleceğin yakıtı olduğunu bilmiyorlar heralde.

-türkiye imf denen canavardan akp döneminde en fazla borcu aldı.sadece tüketim anlayışına sahip bir iktidar partisini sadece tüketme amaçlı yaşayan insanlar destekler heralde.

-türban meselesi yapay gündem olarak en ön sıraya geçti.milleti kandırmak adına sadece üniversitelerde denildi.e bu kızlar mezun olup devlet dairelerinde çalışmak isteyince ne olacak sorusu ise hep cevapsız kaldı.tabi işin sadece bir boyutuydu buda.

-akp döneminde amerikanın her dediği eksiksiz yerine getirildi.sanırım güneş operasyonunun nasıl bittiği bu konu hakkında yeterli örneği sağladı hepimize.

burada daha bi sürü neden sıralayabilirim lakin en uzun entry rekoru kırma isteğim yok.işte bütün bu sebepler yüzünden bütün bu herşey yüzünden hala akp yi desteklemek cahilliktir bilgisizliktir.koyun gibi güdülmeye muhtaç insanlardır.