bugün

rumeli71

kimi cahilin "mareşal fevzi çakmak'ın hatıratlarını kaynak olarak kabul etmiyor" diye yüklendiği yazardır.

ulan hangi hatıralarmış onlar? fevzi çakmak otobiyografisini yazdı da bizim mi haberimiz yok?

bu böceklerin derdi şu rezil iddiaların kaynağını sormamdır:

http://gizlenentarihimiz....-gibi-sakladg-gercek.html

bunların yalancı ağababalarından biri böyle yazdı diye doğru kabul etmemiz icap ediyormuş! kaynak, kanıt, şahit sorarsak olmazmış!.. yani fitnat hanım'dan bu lafları kim duymuş da kitabı yazana aktarmış, kaç şahidi varmış gibi "kafa karıştırıcı" sorular sorarsak cahil oluyormuşuz!..

hele ki biraz akıl, mantık yürütsek, mesela:

- vahdettin'in derdi neydi de bu gerçekleri (!) ömrünün sonuna kadar "gizledi"(!) diye sorsak

- vahdettin'in derdi neydi de, ortada onca dindar ve başarılı paşa varken, yine kendi iddialarına göre çanakkale'de kayda değer bir iş başaramamış (!), filistin cephesinde ingilizlerle işbirliği yaparak (!) ordumuzun bozguna uğramasını sağlamış, yeteneksiz (!), çapsız(!) ve de hain(!) bir kişiyi, üstelik de cumhuriyet ilan edeceğini bile bile ve de adı listeye bile konmadığı halde memleketin kurtarılması için tayin etmiş diye sorsak

olmuyormuş bu ebleh rezillere göre...

yani kendilerinin şahitsiz, kanıtsız yazdıklarını "belge" kabul etmememmiş suçum!.. ulan o dediğin belge oluyorsa, ben sana öyle bir "belge" hazırlarım ki olmayan aklını alırım. mesela "anasından bizzat duyduğuma göre..." diye başlayabilir o "belge"!..

ağzımı bozmayı sevmem ama alayınıza ha siktirin diyorum sizi gidi hain sevici yobazlar sizi...

not: bunlar nickimdeki "71"i de dert ettiler kendilerine!.. ilkokul numaramdır... unutmadığım için kullanırım. "rumeli" nicki olmayınca ekledim gitti. rahatladınız mı şimdi?