bugün

atılım üniversitesi

Ankara/incek'te bulunan vakıf üniversitesidir.
Avantajları; Ankara'nın en büyük(şu an kaçıncı hatırlamıyorum baya da reklamını yapmışlardı oysa) kütüphanelerinden birine sahiptir. mühendislik fakültesinin olanaklarının çok geniş olduğunu biliyorum arkadaşlarım sayesinde. Hukuk fakültesi hocaları çoğunlukla Ankara hukuk'tan transferdir. Derslere Ankara hukuk'ta asistanları girer atılım hukuk'ta kendileri girer. Efsane bir kadrosu vardır. Aklıma gelenler şunlar; (bkz: Metin Günday)ki dünyanın en şık giyinen insanı olması olasıdır. Giydiği takımı ikinci kez giydiği görülmemiştir. (bkz: Ahmet Kılıçoğlu)ay ahmet hocanın 920 sayfalık borçlar genel kitabı geldi aklıma. Efsanedir. (bkz: Levent Köker)Levent hoca sadece ders anlatmaz hayat,siyaset,sanat. Tanıdığım en bilgili adamlardan biri.benim gözümde ilber Ortaylı ile yarışır. (bkz: nami çağan) nami hoca eski bakanlardan. Ayrıca dekan. Sınavları kanırtır. Ya da benim gerizekalılığım bilemedim şimdi. (bkz: mehmet istemi)Mehmet hoca hakkında konuşmak benim haddim değil. Kendisi çok ciddiyim yarıtanrı falan olabilir.qarizma06 resmen.çoğu kız öğrenciye dersini tekrar almayı düşündürmüştür. (bkz: Nükhet Yılmaz turgut)Nükhet hoca Hakkında bilgim yok. Aklıma gelenler bu isimler oldu. Daha niceleri var. Hepsinin başına Prof. Getirebilirsiniz. En güzeli ise bütün bu hocalarla yüzyüzesiniz. Her sorunuzu cevaplarlar. istediğinizde odasına gidip derdinizi anlatabilirsiniz. Arada duvarlar yoktur. Geleliiim;
Dezavantajları;avantajlar kısmında bilgim olduğu için hukuk hakkında yazdım daha çok ama dezavantajlar genel olacak şayet hepsi kanayan yara.
Ulaşımı çok sıkıntılı. Eğer yaşamkent taraflarında oturmuyorsanız heeer yere uzak. Bak her yere diyorum. O kadar uzak.havası Şehir merkeziyle arasında minimum 7-8 derece oynar. Çok kar yağar. Dağın başı gerçi ne bekliyorsam.
Okulun Yemekleri pahalıdır. Pahalı olmasına rağmen adamakıllı yiyecek bişey bulamazsınız. En mantıklısı dışarda yemektir. Tabi arabanız varsa.
Araba demişken ben hayatımda bu okulda gördüğüm kadar malıyla mülküyle parasıyla var olan insan görmedim. Tamam özel okul ama bak Bilkent'i diyorum çok iddialı konuşuyorum ama evet Bilkent'i sollar görgüsüz tipleriyle. Öğrenci kalitesini bi türlü yükseltemedi bence. Tabi gayet düzgün insanlar da var ama çoğunluğu dediğim gibi parası olmasa konuşacak mevzusu kalmayacak olan tipler.
Ciddi bir otopark sorunu var. Çok katlı otopark yapacak diyolla ama bunların sağı solu belli olmaz.
Kısaca okunur mu? Hukuk ve mühendislikse evet. Diğer bölümler hakkında çok bilgim yok.