bugün

kuranda akraba evliliğine izin verilmesi

ne kadar evli, aşık akraba çocuğu kuzen var dünyada bilmeyenlerin şaşırdığı durummuş . tabi ki bu durumunda toplumda çarpıklığa sebep olmaması için düzenlenmesi gerekiyordu bakın kuzenini bilmeyen yıllar sonra karşılaşan insanlar var kardeş gibi bir tabu olması yasaklanması durumunda nasıl bir utanca yol açabilir evlilikleri düşünemiyor musunuz ? . sanki her akraba çocuğu özürlü ,her akraba evlliğinde çocuk yepılıyor da konuşuyorlar .şu da bir gerçek o da yasaklansaydı aile ve kültürü korumayı bu kadar başaramazdık ki dejenerasyonun acılarını şimdiki nesil pek güzel çekiyor . mezhep ayrılıkları almış yürümüş . bu mu doğru olan . akraba olmayan insanlar evleniyor çocuk gene hastalıklı doğabiliyor . ben çok örneğini gördüm ki bu da insan merhametini sınamanın başka bir aracı olmasın sakın. güzel başarılı zeki övüneceği çocuğu herkes bağrına basar analık babalık sadece bu değildir .bilip bilmediğiniz şeyleri tartışıyorsunuz ya .

not: eşcinselliği öven arkadaş ben şimdiye kadar ahlaklı yuvamı kurup topluma güzel örnek olayım diyen eşcinsel görmedim gay barlardan çıkmayan , ulu orta çoluk çocuğun gözünün önünde showlarını yapan utanmazlar gördüm hep .ayrıca eşcinsellik doğada bir amaç taşımaz ulvi aşkın da evliliğin de dünya amacı soy devamlılığı ise eşcinselliğin amacı sadece nefis düşkünlüğü,zaaf oluyor ki bu insana en zararlı şeydir uyuşturucu gibidir .