bugün

sözlük yazarlarının itirafları

of bu "eylul, ekim, kasim" uclusu benim belami sikiyor arkadas.100 kişinin bir anda olmesi. daha bircok sey bu aralar beni derinden etkiledi; bazen kendimi atsam surdan ne olur ki diye dusunmuyor degilim. yapmam gereken onemli islerim var fakat niye yapmiyorum onuda bilmiyorum. canim cok isterdi normalde, zevk alirdim yaparken ama su an sadece yatmak istiyorum.

ayrica bir sevgili istiyorum. gercekten yalniz hissettigim zamanlarda konusabilecegim; beni geri çevirmeyen birisini ariyorum; beraber ankaranin karanliginda kaybolacagim birisini. vardi oyle birisi 1 sene once hayatimda, cokta sevdim ben, ama klasik tarife sunuldu bana ve siktir olup gitti normal olarak.

olmeden her gun hayatta kalmaya cabaliyorum. bu dunya uzerinde varolmami saglayacak sebepler yaratıyorum kendime. bu seyleri yapmak icin enerjim ucu ucuna yetmeye basladi artik. tat reseptorlerim curudu, hayattan tat alma kavrami diye bir sey kalmadi gibi fakat butun bu seylere ragmen disari daha ilimli bir goruntu veriyorum. insanlar icimde kopan firtinanin farkinda degil, anlatmaya calissam da dinlemiyorlar zaten; gecer siktir et diyorlar.

noktami koymak icin gerekli enerjiyi topluyorum su an. stealth modda yasamak yordu beni. ic dunyamin duvarlari daha ne kadar bilemiyorum. mutlu insanlarin gozlerinden opuyorum, mutlulugun ne oldugunu biliyorum tabi ki. tattim cokca; tadi halen damagimda.