bugün

berkin öldüğünde zırlayanlar şehitlerde nerde

buradayım ulan! ne var ne oldu? iki ağaç için sokağa çıktım, polisten gaz yedim jop yedim küfür yedim anneme aileme hakaret edildi. kordonda polisten kaçtım iki gün sonra ankara'ya geldim metro altında gaz yedim yine kaçtım.

dün şehitlerimizin anısına eylem için sokağa yine çıktım!. eryamandaydım hatta (ankara eryaman) yine bağırdım yine sesimi yükselttim. her iki taraftan da biri değilim/iz. anlamayacak kadar dar düşüncesizsiniz. fakat şunun farkına vardım gezi eylemlerinden hiçbir kimseye akepeli yada şöyle böyle diye girişmedik yakmaya çalışmadık (provakatörler hariç). dün bir sürü ülkücü abiniz her yerde yangın çıkarttılar. ülke zaten yanıyor ey azizim. siz birlik olmaya o kadar uzaksınız ki bu ve bunun gibi yorumlar yapabiliyorsunuz.

yine üzüldüm dostlarım yine. biz her zaman ezilenin, hayatta kalmaya çalışanın, hakkını alamayanın, bir hiç uğruna ölen genç kardeşlerimizin, sokakta tecavüze uğrayan hanfedilerimizin yanındayız/yanındaydık. mesele şehit sorunu evet hepimiz yanıyoruz bak ilk girişte dedim yine sokaktaydım peki ya siz gezide neredeydiniz? saptırıyorsunuz. bakınız yanlış siyaset yanlış yorum yapıyorsunuz sizler de provakatörsünüz yapmayın. barışı sadece bir isim olarak kullanmayın.