bugün

kadınlar için para önemli midir

Kesinlikle dogrudur.

Utanmasalar maas bodrosu isteyecekler gelir testine sokacaklar hatta daha da utanmasalar erkekten varlik vergisi isteyecekler. Kadinlar paraya adeta tapiyor. Bunu bircougunu alip satabilmenizden de anlayabilirsiniz. Acik konusalim evlenme teklifi ediyoruz diyelim bir teneke taktiginda durumu kurtarmak icin anca evet derler fakat 0,70 karat taktiginda orgazim olurlar. Her kadin icin demiyorum bazilari baskadir mesela olur mu olur. Fakat genelde etrafiniza dikkatlice bir bakin. Bir kiz mesela is yerinde terfi almak istiyor. Ay sonu zam istiyor. Git gide eteginin kusaldigini dekoltesinin arttigini hic fark etmediniz mi? Cok aci biliyorum. Mesela bazi orospular daha on sekiz on dokuz yasinda sevgilimle evlensem ayda ne kadar kazanir bana bakabilir mi derdinde?

Sonra erkek tarafi sikip attiginda abarti degil harbiden sikip attiginda erkekler göt oluyor. Bence kadinlar donup de ne kadar orospu olduklariyla yuzlessinler.

Not: istisnalar kesinlikle var. Fakat hepiniz ben istisnayim ya diye dusunmeyin eminim aramizdaki kizlarin da yuzde doksani orospu.

Param var daha da cok olacaktir ya da daha az olacaktir bilemeyiz ama sizin gibi orospularla degil sahiden bir hayat nasil paylasilir bilen insanlarla birlikte olacagim.