bugün

kobane podolski doğu türkistan koalisyon lgbt

25 Haziran dan bu yana Twitter gündemi.

Arap seviciler kardeşlerini görmüyor. Arap kardeşlerine dua edenler doğu Türkistan i bilmiyor. Doğu Türkistan A ağlayanlar bu ülkede ırkçı faşist diye gösterilenlerdir.

Kobane de PKK ile sapkın terörist araplar çarpışıyor Kürtler kürt seviciler ve PKK nın siyasetçileri türkiyeyi pkk ile işbirliğine çevirecek kadar azmış. Atatürkçüler sağır dilsiz bunlara. Hümanist kesilmiş hepsi.

Solcular lgbt yi bir onur bir başarı bir marjinal olgu çabasıyla anlatma derdine düşmüş. Marjinal olma ve farkındalık arayan ergen tayfa artık ateist değil gay falan olmaya başladı. Hatta C2.me ye girin her shuffle da bi lgbt üyesi 17 yaşında velede denk gelirsiniz. Lgbt ye özenen eşeksüeller ve solcu canım hümanistleri gökkuşağı eşliğinde heteroseksüel oldukları için kendilerini şanssız sayar olmuş.

Galatasaray taraftarı podolski ile yatıp podolski ile kalkıyor. Geleceksen gel amk millet de rahatlasın sanırsın farklı gezegenden kuyruklu yıldız transferi yapıyoruz.

Haber kanalları ak troller ve Atatürk e tapan tayfa inatla koalisyon konusunda konuşuyor. Herkes siyasetcı olmuş herkes siyasal bilimler fakültesi bitirmiş amk beyni yok fikri var kafası işte.

Memleketin sosyal medyası bile alakasız şekilde yahu..