bugün

universiteler parali genelevler beles olsun

renk haber sitesinin yeni kampanyası!

--spoiler--
Yeni YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, "Üniversiteler paralı olsun." dedi. Demesiyle yoğun eleştirilere mağruz kaldı. Oysa biz YÖK başkanımızın önerisini oldukça mantıklı buluyoruz.

Bu ülke gençlerinin üniversiteye değil, geneleve ihtiyacı var. Okuyup adam mı olacaklar?

Bu ülke gençlerinin üniversiteye değil, geneleve ihtiyacı var. Newton'un fiziğini öğrenseler, ne işlerine yarayacak? Oysa genelevde öğrenilecek fizik, ömür boyu; hergün işe yarayacak.

Bu ülke gençlerinin üniversiteye değil, geneleve ihtiyacı var. Okuyup anarşist olacak, memleketin başına bela olacaklar. Boylarından büyük işlere kalkışacaklar. Oysa genelevde memleketin geleceğine tesir edecek, derin çalışmalar yapacak; gelecekte çıkacak muhtemel sakatlıklara karşı büyük birikimle donanacaklar.

Bu ülke gençlerinin üniversiteye değil, geneleve ihtiyacı var. Üniversite demek gereksiz bilgi demek. Ukalalık demek. Yapmacık bir dünya demek. Oysa genelev hayatın ta kendisi. insanın ta kendisi. Hiçbir yapay durum içermiyor. En hayvani yönümüzle bulunuyoruz genelevde.

Bu ülke gençlerinin üniversiteye değil, geneleve ihtiyacı var. Çünkü okumayan toplumdan zarar gelmez. Okumayan toplum, uysal toplumdur. Medya, siyasetçiler, köşe yazarları ne diyorsa; hay hay diyen toplumdur. Aydınından nefret eden, Hülya Avşar'ına tapan toplumdur. Oysa geneleve acil ihtiyaç vardır. Geneleve gidemeyen insanlar, toplum için tehlikelidir. Bu yüzden bütün genelevler acilen ücretsiz yapılmalı; toplumsal bir patlama önlenmelidir.

Bu ülke gençlerinin üniversiteye değil, geneleve ihtiyacı var. Çünkü biz seçtiğimiz siyasetçilerle, sevdiğimiz sanatçılarla, izlediğimiz dizilerle, televizyon programlarıyla; ancak bu kadarını hakedebiliyoruz.
--spoiler--

http://www.renkhaber.com/...enelevler_Beles/4705.html