bugün

uludağ sözlük

ilk yıllarından beri yazarım burada. ilk yıllarında kendi deyimimle internetin altın çocukları (çok orijinal bir tabirmiş hilmi bey) evet internetin altın çocukları sözlüklere altın çağını yaşattı. müthiş güzel yazılar , güzel adamlar vardı. ben de heveslenirdim. yazıcam diye. yazar oldum ; bi kaç yıl duman attırdım. öss mi lys mi ne sik vardı. bıraktım. sınava çalıştım. sınav şahaneydi. sonra yaz geldi , yazın eğlendim ama bişey eksikti. yazmam lazımdı yine. yine geldim. yazdım yine , sosyal yaşamımdan çalıyor diye sildirdim kendimi ama okul mokul ile zaten sosyal hayat olmuyordu , yine kayıt oldum. yılan hikayesine döndü ama yine yazıyorum.

eskiden çok şey katardı sözlük bana ; şimdi bakıyorum onbeş yaşında tipler var. sözlüğe sınıf arkadaşı ile fotoğrafını eklemiş. naber diyor . dersler nasıl diyorum gülerek ; ii diyor. ii ne lan. yaş kaç diyor.

onu geçiyorum sola bakıyorum , sol taşağın yarısı yazar nickleri ,yarısı da onların fotoğrafları. fotoğraflar çok güzelmiş ama gerçek mi la onlar?

yani sözlük keşke eskisi gibi olsa da bi işe yarasa , yoksa instagram , donanımhaber , twitter , facebook karışımı birşeyi yaratmışlar , orda takılıyoruz.