bugün

kürtler güçlendikçe kendisi kuduran insan

Öncelikle kürt diye bir ırk, millet, devlet, hat bir etnik dahi olmadığının milyonlarca bilimsel kanıtla beraber milyonlarca kez kanıtlanmışken, var olduğuna dair hiç bir kanıt olmadığının düşünülmesi gereken konudur.

Güney Doğu Anadolu, Kuzey Irak ve Kuzey Suriye bölgelerinde Romalılardan kalan ve etnik kimlikleri bilinemeyen azınlıkları birleştirip, sonra bunların başına Ermeni ve Süryani gibi azınlıkları yönetim kadrosu yapıp, israil'den askeri, Avrupa'dan Siyasi, Amerika'dan maddi destek (istihbarat, Askeri, Silah vb. destek ayrıca verili) alarak fabrikasyon üretilmiş, çakma bir millettir!

Var ediliş amacı da Anadolu, Kuzey Irak'da bulunan, hiç kullanılmamış/bakire petrol ve Su kaynakları, Uranyum, bor vb. binlerce maden/yer altı kaynağının bulunduğu bölgeyi terörle kontrol altında tutmaktır!

Planın ilk aşaması Kuzey Irak da Güney Kürdistan (kuruldu) kurmak, devamında bunu Türkiyede Artvin, Sivas vb. Karadeniz bölgeleri dahil dahil tüm Doğu ve Güney Doğu Anadoluyu, Ayrıca Güney Batıda Mersin ve Adan gibi bölgeleri de içine alacak Kuzey kürdistan ile birleştirmek, devamında Kuzey Suriye'de bir Batı kürdistan kurarak (kuruldu, kobani) denize ulaştırmak. Devamında da hepsinin birleştirerek bir kürdistan kurmaktır!

Bu kurlan kürdistanda, kürt denen azılılar topluluğu 100 yıldır oldukları gibi maraba, köle olarak çeşitli servislerde kullanılıp, petrolün sevkıyatı ve ülkenin kontrolü israil Aracılığı ile ABD ve Avrupa kontrolünde tutulacak, bölgede mevcut tüm kaynaklar sömürülecek olup, belirli bir süreç sonunda bu bölge israil ile birleştirilerek büyük israil projesi yani ABD'nin Orta Doğudaki küçük oğlu var edilecektir!

Bu süreçte Orta Doğuda yaşayan Şiiler, Müslümanlar, Türkmenler ve diğer halkla kürt adı takılan bu halklarla çarpıştırılıp tüm tarafların etnik temizlikle temizlenmesi, Bölgedeki bu ırkların tamamının asimile edilmesi ve/veya soykırımı ile devamında islamın tamamen kaldırılması da temel hedeftir. Tabi bu hedefe giden yolda Türkiye gibi ülkelerde ılımlı islam adı altında cemaatler, tarikatlar AKPKK gibi siyasi partiler, Mısır, Afganistan gibi diğer ülkelerde radikal islam kullanılarak ulaşılacaktır!

Tek mesele bu proje için bölgede Türkiye ve iran gibi iki tane ele avuca sığmaz, baş olmaz büyük devletin, güçsüzleştirilmesi ve ulus devlet yapısı bozularak, feodal kölelik krallıkları minik devletçikler haline getirilmesidir!

iran da ne yazık ki bu projenin işe yaramadığı görüldü! Ancak savaş ile işkal edilmesi asla mümkün olmayan Türkiye, AKPKK vb. siyasi partiler, HDPKK, Y-CHP ve MHP gibi bu oluşuma destek veren tasarlanmış muhalefet partileri, tarikatlar, cemaatler, sosyalizm maskesi altında faaliyet gösteren sözde sosyal toplum örgütleri vb. kullanılarak istenene proje hızla istenen kıvama getirildi!

Burada tek korkulan projenin Türkiyede ki son aşaması, Doğu'nun bölünerek kürdistan kurulması ile birlikte, Türk halkının ayaklanması ile çıkması çok muhtemel bir iç savaş ve devamında asla kontrol edilemeyecek yüzlerce yıl sürecek bir savaş tehlikesinin, Türkiyede başlayıp sonra tüm Orta Doğuya, Orta Asya'ya, Balkanlara ve devamında tüm Avrupa'ya yayılması, içine Rusya, Çin, Hindistan vb. ülkelerinde dahil olması ile ABD'nin karşı karşıya kalacağı nükleer savaş tehlikesi gibi sonu bucağı belli olmayan bir kaos's neden olmasıdır!

ABD 1950 li yıllarda yeni dünya düzeni projesi kapsamında açık ve net şekilde beyan etmiş, bunu aşama aşama uygulamış ve gerçekleştirmiş, net şekilde de gerek resmi makamlarında, gerekse hükmettiği medya, basım vb. kuruluşlar ile sık sın gündeme getirmektedir.

CNNturk ve Haberturk gibi kanallarda sürekli tarihle yüzleşme, kürt katliamı, ermeni soykırımı vb. başlıklarla bilinçli olarak 7/24 sadece Türkiye ulusal bütünlüğüne aykırı görüşlerin işlendiği ve tamamen u görüşleri onaylayan veya yarı onaylayan, yada karşı gelemeyecek kadar pasif katılımcıların katılması ile gösterilmesi de bu projenin en basit medya hamlelerinden biridir!

Tabi insanlık var oldu olalı "evdeki hesap çarşıya asla uymadığı" için, Türkiyede bir bölünmenin yaratacağı savaş sonucunda Türkiye'nin ortaya çok daha güçlü bir devlet olarak çıkması gibi olası çok büyük bir risk vardır!

Bu olayın yaklaşık 4000 yıllık dünya tarihinde defalarca yaşandığı bilinmektedir! Hunların dağıtılması ve ayrıştırılması ve bunun tekrar birleşerek Göktürk Kağanlığı/imparatorluğu olarak ortaya çıkması! Sonra tekrara dağılmaları ile, Moğollar, Timuri Hanlığı, Büyük Selçuklu imparatorluğu, Osmanlı imparatorluğu gibi sayısız devletin ortaya çıkması, bunların önüne gelen (Romalılar, ingilizler, Ruslar, Persler, Araplar vb) uygarlık, imparatorluk, krallık vb. ne varsa tamamını yer yüzünden silmesi ile sayısız devlet kurması vs. tarihte binlerce kez yaşanıp görülmüş olaylardır!

Diğer yandan Dünyada toplam nüfusu 300 Milyonu aşan Türklerin, özellikle Asya kıt'asında tüm kürt bölgelerinin gere etrafını tamamen sarmış olması, gerekse kürtlerin yaşadığı tüm bölgelerde genedel çoğunluk olmaları, ana unsur olması vb. sayısız sorun olduğu gibi, bütün dünyada toplamı yaklaşık 15 milyon olan (Ermeniler ve Seryaniler de dahil) karma üretilmiş, kürt denen bu ırkın, 300 milyonluk, 4000 yılı aşkın geçmişli olan ve sırf zevk için dahi savaşan bir milletle binlerce yıl sürecek bir savaş ve mücadeleye ne kadar dayana bileceği de merak konusudur!

Kısaca kürt denene kavram, uzun vadeli bir proje olmaktan kısa vadeli ve orta Doğu gibibölgelerde yavaşlama yaratmak, ksıa kaoslar yaratıp petrol vb. kaynakları kontrol etmek adına kullanıla bilecek kısa vadeli bir oyalama olduğu bu projeyi gerçekleştirenler tarafından da görülmüş ve projeler o günün şartlarına göre değiştirilmektedir.

Bunun en basit örneği kürt kavramını üreten ABD/AB'nin (Yani Roma Emperyalizmi) kürtlerin karşısına ürettiği diğer bir terörist unsur olan Işid'i çıkararak bunları karşılıklı çatıştırmasıdır! Bugün kürtlerle birleştirdiği El nusra (ÖSO/FSA) gibi şeriatçı terörist gurupları da yarın kürtlerin üstüne salması, sonra bunların hepsi arasında ayrı ayrı savaşlar çıkararak yok etmesi de muhtemeldir!

ABD'nin Esad ile uzlaşmaya doğru gitmesinin de sebepleri bu stratejiyi doğrulamakta!!!!

Kendine kürt diyen halkın tek bilmesi gereken şey; "Türkler; kürtlerde dahil olma üzere tüm orta doğu halklarının yaşam teminatıdır"!!!! Türklerde oluşan en ufak bir güç kaybı, kürtlerin yer yüzünden tamamen silinmesine neden olur"!

"Üretilmiş milletler, er yada geç yok olmaya mahkumdur"......