bugün

görükle

her insana hitap eden bir öğrenci köyüdür.
içmek mi istiyorsunuz ? biranızı alacağınız market de, arkadaşlarınızla oturup içebileceğiniz şarlo bar, record, mık cafe pub, 22 02 gibi mekanlar da vardır.
çayınızı içip kitap mı okuyacaksınız ? gidersiniz at kafe' ye, deli kantin' e, zoe' ye keyifle sayfaları çevirir, çayınızı içersiniz.
arkadaşlarınızla langırt ya da kağıt mı oynayacaksınız ? çekirdek kafe, ada kahvesi gibi mekanlar size göredir.
ayrıca bisiklete binebileceğiniz, koşuya çıkabileceğiniz geniş alanlar mevcuttur. isteyen play station kafede arkadaşıyla kapışır.
yasalara aykırı olaylar mı ? var. ama benim güzel kardeşim, yasalara aykırı olaylar insanın olduğu, yaşadığı her yerde yok mudur zaten ? sadece görükle' de, istanbul' da, ankara' da, izmir' de, eskişehir' de ve diğer şehirlerimizde değil almanya' da, italya' da, endonezya' da, amerika birleşik devletlerinde de okusan, dünyanın neresinde üniversiteye gidersen git suçla da, yasalara aykırı olaylarla da karşılaşacaksın.
bunun dışında zaman zaman çok fazla sıkışan trafiği hariç her şehir ve yerleşim biriminde olduğu kadar suç, sorunu vardır. zaten nerede yasalara aykırı olaylar yok ki ? kendimizi kandırmayalım.