bugün
- sevgiliyle sevişirken videoya kaydetmek8
- muazzez ilmiye çığ10
- sözlükten hatun kaldırmak10
- sözlükte sağlam bir kürt yazar eksikliği15
- sizin laiklik anlayışınız islam düşmanlığı14
- fatih sultan mehmet'i ai ile taklit etmek9
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin21
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- kitap isimlerini pompa ile değiştir25
- aşk çorabı13
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması25
- anın görüntüsü25
- zafer partisi24
- sezeryan müptelası kadınlar15
- boşanmak10
- atatürk'ü sevmek mi lazım14
- yazarların en seksi bulduğu renk11
- karşı cinsten birinin sizde en çok beğendiği yer10
- first date14
- atatürk'e düşman olanlar28
- zeynep bastık'ın beyaz külodu13
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek25
- ankara yı özlemek11
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı48
- gecenin şarkısı13
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak18
- ışıktan madde elde etmek12
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- bir sözlük kızının kekini yemek24
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- gece atıştırmalık önerileri11
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi11
- ssilvermist14
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke10
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- queen ravenna'nın ölmesi15
- tulumba tatlısı18
iş hayatına girdim gireli yöneticilik yaptım.. O şehir senin bu şehir benim dolaşması bir yana yurt dışı avrupa asya bi dolu ülke ve şehirde dolandım.. An geldi binlerce, an geldi yüzlerce çalışanın başında bulundum..Ne tatilim oldu doğru dürüst ne boş zamanım.. 7/24 sürekli koşturmaktan nefes alamadığım zamanlar oldu. 20 yıl evvel aldığım telefon numarası 24 saat 20 yıldır hep açık kaldı. Hiç bir zaman sabah 9 akşam 5 demedim diyenide sevmedim.. iş bağlatıları , toplantılar, çalışanlar, sorunlar, çözümler, evraklar, mailler yaşam biçimim oldu. Ailemle en son çıktığımız yurt dışı tatilinde otel odasında telefonu bırakıp bakmıyacağım dediğim zamanlarda dahi çaktırmadan telefon kulübelerinden telefon açıp yönlendirme yapıp bilgiler aldım..
45 yaşındayım..iki çocuğum ve yatılı bakıcımızla aynı evde yaşıyorum.. çocuklarımın annesinden ayrıldım. Mahkeme salonundan karar imzalarından sonra gülümseyerek el sıkışarak ayrılıp aracıma atlayıp 1 saat sonraki toplantıya yetişmek için delice arac kullanırken radara yakalandım, yinede yetiştim..
Ama sanırım geç kaldım..
Yaklaşık 2 aydır aracım yok , şirket aracı ya da toplu taşıma araclarından istifade ediyorum.. Bir kaç gün önce bindiğim ön koltukta dolmuş sahibi olan şoförle muhabbetim aldı yürüdü.. Adam şoför aradığını ve şartları söyleyince senden iyisini mi bulacam ağbi gel çalış dedi yahu..
Abartı babında demiyorum ama , aldığım diplomalar, bildiğim yabancı diller, edindiğim tecrübeler hepsi fasa fiso geldi.. Günde ortalama 8-10 saat bir noktadan bir noktaya git gel ve aldığım ücretin neredeyse yarısından fazla..Yalan yok, entria yok, cincel cazibesini kullanıp iş bilememezliğini kapatmaya çalışan embesiller yok, torpilli yeni yetme üniversite bitirmiş hayatında üç kitap okumamış entellektüeller yok.. Yok oğlu yok..
Çocuklarıma daha fazla zaman ayırma hayalim nüksetti, en büyük sorunun para üstünü eksik verme durumu cezbetti, en basit bir sorunu dahi çözümlemek için saatlerce oturup lak lak etmeme büyüsü gönlümü feth etti..
Üç gündür işe gitmiyor ve habire gülümseyip düşünüyorum.. Kaptan şoför yarın akşam beni yemeğ davet etti görüşelim babında.. Onun da derdi , işi bilen şoförlerin hepsinin üçkağıtçı olduğu , hiç bilmeyen benim gibi birine işi öğretip sırtını sağlama almak derdi..
Zırvalıyormuyum , saçmalıyormuyum bilmiyorum... Ama bildiğim artık geç kalmak istemiyorum hayata..
45 yaşındayım..iki çocuğum ve yatılı bakıcımızla aynı evde yaşıyorum.. çocuklarımın annesinden ayrıldım. Mahkeme salonundan karar imzalarından sonra gülümseyerek el sıkışarak ayrılıp aracıma atlayıp 1 saat sonraki toplantıya yetişmek için delice arac kullanırken radara yakalandım, yinede yetiştim..
Ama sanırım geç kaldım..
Yaklaşık 2 aydır aracım yok , şirket aracı ya da toplu taşıma araclarından istifade ediyorum.. Bir kaç gün önce bindiğim ön koltukta dolmuş sahibi olan şoförle muhabbetim aldı yürüdü.. Adam şoför aradığını ve şartları söyleyince senden iyisini mi bulacam ağbi gel çalış dedi yahu..
Abartı babında demiyorum ama , aldığım diplomalar, bildiğim yabancı diller, edindiğim tecrübeler hepsi fasa fiso geldi.. Günde ortalama 8-10 saat bir noktadan bir noktaya git gel ve aldığım ücretin neredeyse yarısından fazla..Yalan yok, entria yok, cincel cazibesini kullanıp iş bilememezliğini kapatmaya çalışan embesiller yok, torpilli yeni yetme üniversite bitirmiş hayatında üç kitap okumamış entellektüeller yok.. Yok oğlu yok..
Çocuklarıma daha fazla zaman ayırma hayalim nüksetti, en büyük sorunun para üstünü eksik verme durumu cezbetti, en basit bir sorunu dahi çözümlemek için saatlerce oturup lak lak etmeme büyüsü gönlümü feth etti..
Üç gündür işe gitmiyor ve habire gülümseyip düşünüyorum.. Kaptan şoför yarın akşam beni yemeğ davet etti görüşelim babında.. Onun da derdi , işi bilen şoförlerin hepsinin üçkağıtçı olduğu , hiç bilmeyen benim gibi birine işi öğretip sırtını sağlama almak derdi..
Zırvalıyormuyum , saçmalıyormuyum bilmiyorum... Ama bildiğim artık geç kalmak istemiyorum hayata..
güncel Önemli Başlıklar