bugün

uludağ sözlük ün kalitesiz olması

Kalite seviyenizin kendi hayatınızda dahi çok yüksek olduğundan emin olmayın. Karşılaştırma yaptığınızda hiçbir sözlüğün içeriği ve sözlük içi konu paylaşımları farklı değil. insanlar nicklerini alırlarken bile gerçek hayatta olmak istedikleri ama olamadıkları kendinlerine uygun alıyorlar. Çok ciddiyet, kalite ve bilgi isteyen insanlar emin olun sözlük dışında öyle bir yaşam zaten sürdürüyorlardır. Ki, şikayetçi olunacak en basit durum bu. Kalitesiz düşündüğün ya da kalitesi beklediğinden az olan bir konumda bunu dile getirmek yerine, orada bulunmamalısınız.

Herkesin farklı yaşlarda, genç ya da yaşlı, o anki yaşının getirisini sizinle uygun olamayacağınızı düşünmelisiniz.

25 yaşındaki bir kişinin ciddiyetini, hayat ahlakını, kavradıklarını, 18 yaşındaki bir kişiyle kıyaslayamazsınız. Öyle olmuş olsa, 25 yaş altı üyelik kabul edilmiyor koşulu öne sürülürdü.

Çok bilmek, çok kaliteli olmak, herşeyin kendinde varlığını savunmak inanın çok hastalıklı bir hal. Bu yüzden tedavi gördüğümü bilirim. Bunu anlayıp, anlamamakta sizin ahlakınız. Ama eminim hepinizin içindeki karakterde sağlam ahlak ve akıl vardır. Hoşgörülü olmak zor değil.