bugün

ilker yasin

son zamanlardaki tarihi sıçışlarından 3 tane örnek;

(bkz: 22 subat 2007 az alkmaar fenerbahce maci)

"ümit... tuncay... içeri döndü.. appiah sağda boş.. alexten. tekrar alex! önü boş alex! haydi alex! aleex gool!! alex gol!!! alex muhteşemsiiin... alex muhteşemsinnn! fenerbahçe 2 az 0.. alkmaarda bayraaamm var.. alkmaaarda düğün var... muhteşem bir paslaşma ve harika bir gol. alex in beşinci golü. ve muhteşem bir koordinasyon, nefis bir kombinasyon. paslarrr ve harika bir gol! gol alex.. 35 te watırman ın ağlarını.... bik bik bik...

(bkz: 13 aralik 2006 fenerbahce eintracht frankfurt maci)

"ceza alanı içerisinde... ayak kalkıyor faul olması lazım!!! iki defa üstüste faul! hakikatten... oyun bir anda.. çirki!!!... çirkiyakos!!!* bir defa değil iki defa üstüste faul yapıyor. o da suçunu hatasını biliyor. ve şimdi tuncay, kaptan tuncay araya girdi. çirkiyakos u uzaklaştırıyor... işte pozisyon! bu hareket, bir taban faul! burda da lugano'nun tepesine çıkıyor!! ve önder! hepsi... volkan geliyor ancakgöğsüyle durduruyor. çirkiyakosun sarı kartı var.."

(bkz: 13 aralik 2006 fenerbahce eintracht frankfurt maci)

"uğur... atak devam ediyor.. ceza alanına... gol pozisyonu!! at onu!!!! kale boş!! arkaya!!! penaltı! penaltııı! olması lazım ooahhlarda gooolll! hem penaltı hem gol! hem penaltı hem gol! bravo semih! top ağlarda. fenerbahçe beraberliği yakalıyor. karşılaşmanın 82. dakikası. fenerbahçe 2 frankfurt 2. saraçoğlu sallanıyor. türkiye sallanıyor. işte bu selam tribünlere, türkiyeye bir selam... bu büyük sevinç... inanılmaz bir sevgi yumağı!