bugün

7 yıldızlı şikeciler

Bu şike sohbetini anlamıyorum gençler ben.
Şimdi şöyle bir durum var;

Aziz Yıldırım şike nedeniyle gözaltına alındığı tarih 3 temmuz 2011. Adamın 4 temmuz 2011 günü gözaltı fotoğrafları bütün medyaya servis edildi. Daha ortada iddianame yokken aziz yıldırım 5 temmuz 2011 de şikeci ilan edildi. Ortalık poşette taşınan paralardan, savcının bütün maç sonuçlarını önceden bilmesinden, tarlaların sürülmesinden vs. den geçilmiyordu. Yani fenerbahçe daha gizlilik kararı kalkmayan dosya üzerinden çoktan suçlu ilan edilmişti.

Sonra yargılama başladı. Eğer biraz aklınız var ise yargılamayı takip etmişsiniz. Ortada silah olmadan aziz yıldırım silahlı örgüt kurmaktan yargılandı. Mahmut Özgener ile olgun peker arasında yapılan bir konuşmada aziz yıldırım'ın ismi geçtiği için dinleme kararı alınmış ve aziz yıldırım tesadüfen sürece dahil edilmişti. Yersen!

Sonra gel zaman git zaman aziz başkan yargılaması başladı ve halihazırda da devam ediyor.

Sürece şöyle bakalım. Ahmet Kaya diyor ya nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça!

Aziz Yıldırım'ı yargılayan ve delilleri toplayan polisler ve savcı aynı zamanda ergenekon ve balyoz soruşturmalarını da yürüttüler.

Malum bu soruşturmalarda kurulan tezgahları herkes yavaş yavaş anlıyor. Hatta cemaate karşı yürütülen operasyonlarda hepinizin bilgisi dahilinde.

Şimdi tutarsızlık şurada ergenekon ve balyozu yürüten polisler ve savcı bundan dolayı yargılanacakla ve muhtemelen ceza da alacaklar. Bundan dolayı herkes bu polislerin üstüne gidiyor. Paralel devlet vs. gibi beyanlarla polisler bir nevi hükmeti yıkmaya teşebbüs etmekle suçlanıyor.

Peki başkanlar egenekonda ve balyoz da delil uyduran polisler şike sürecinde de bunu yapmış olamazlar mı?

Ergenekon'un ve balyoz'un yanlışlığına inanıyorsunuz da aynı adamların fenerbahçeyi piç etmeye çalışmaları neden size üçkağıt geliyor?

Nedenini ben söyleyeyim. Çünkü hepiniz Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım düşmanısınız.

O nedenle şunu bilmenizi istiyorum ki daha sonra resmi olarak öğreneceksiniz.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu helaldir. Şike yapmamıştır.