bugün

lice

buranın insanının çok ters yöne doğru gazlandığını düşünüyorum. ilçede insanlara ateş açılması çok korkunç bir şey falan ama buradan bakınca askere silah sıktıracak kadar olayların buralara gelmesi için bir sebep göremiyorum.

kalekol yapılmasın deniyor. ne demek yapılmasın amk. oradan sivil halka rastgele bomba atılıyor desen millet bunu lanetler lan. atanın amk der. lan ben türk'üm hatta zorlasan milliyetçiyim de. karakoldan kürtlere bomba atılıyor diye kürtlerle beraber çıkar yürürüm. gezicilere ne oldu deniyor ya, emin olun onlar yürür. ama o kadar şehite, şehit yakınına rağmen terörist orospu çocuğu dediğimiz adamlar oralarda cirit atıyor, asayiş sağlamaya kalkmış bir de bunu sosyal medyadan sunuyor falan, sineye çekiyoruz. eskinin yok sayma, görmezden gelme, aşağılama, zulmetme olayları ortadan kalkmış. bir bakıyorsun oradaki halk kalekol yapılmasın diye meydanlarda ve askerle karşı karşıya. kalekol ne lan. derme çatma barakada nöbet tutan askerin başını sokacağı, hiç bilmediği, ailesinden kopup gittiği coğrafyada güvende hissedeceği bina. bunun kime nesi dokunuyor. e sen böyle bir şey için de ortalığı karıştırırsan burdan bakan normal adam da sikeyim senin belanı der sana. bunun ırkçılığı, faşistliği falan. yok. aksi düpedüz kerizlik yani. bayrak falan indirilmiş bir de. halkın baskı ve zulme karşı özgürlük mücadelesi diyenler var bi de buna. valla sevgili kürt buradan bakınca hiç öyle görünmüyor yani onu bil. ondan sonra halkların kardeşliği, kahrolsun faşizim falan diye hiç içimizde gezmeye kalkma yani.