bugün

kadınlar olmasaydı heryerde komünizm olurdu

benim ortaya attığım teoridir.

ilk bakışta saçma gelse de düşündükçe mantıklı gelebilecek teori. erkeklerin ekonomik sisteme yön verdiğini herkesin kabul etmesi gerekir öncelikle. temel olarak erkeklerin niteliğine ve davranışlarına baktığımızda kadın etkisi bariz ortaya çıkıyor.

insanın aklına da direk olarak şu soru geliyor. ya kadınlar olmasaydı erkekler kendi kendilerine nasıl yaşarlardı?

erkeklerin aralarını açan nedenlere baktığımızda belki çoğunda doğrudan bir kadın yok ama elbet bir rekabet var. iki erkeği rekabete de ancak erkeklik duygusu sokar. erkeklik duygusunu yaratan da kadınlardır.

iki erkeğin birbirine hükmetmek istemesi, diğerinden daha zengin olmak istemesi vs. bunların hepsinin arkasında emin olun ki bir kadın var. tarih de bunu destekler zaten.

komünizme gelirsek zaten hepiniz aradaki bağı kurmuştur. eğer kadın olmasaydı hiç bir erkeksi dürtü olmazdı. bütün erkekler aynı kafada olurdu. ne kıskançlık ne kin. komünizm kendiğinden ortaya çıkardı zaten.

şimdi kadınlar diyebilir erkekler olmasaydı da olurdu diye. hayır olmazdı. çünkü kadınların rekabet duygusu erkeklerden gelmez. yine kendi hemcinsi olan kadınlardan gelir.

arılara bakalım mesela. arılarda kraliçe arı vardır bir tane diğerlerinin hepsi erkek. bütün erkek arılar tek bir amaç için yaşar. kraliçe arıya hizmet. burada kraliçe arıyı devlet olarak düşünebiliriz.

sözün özü, kadınlar olmasaydı erkekler sadece devlete hizmet için yaşardı. yani komünizm yaşanırdı.