bugün

ak parti seçmeni

3 e ayrılır...

1-kırsal kesim insanı - hiçbir gelişmeden haberi olmayan , akp yi hala ve hala dini koruyan savunan bi parti sanan , 17 aralıkmış tape ler miş hırsızlıkmış hiçbirini duymamış olan insandır. bunlara laf edemezsiniz.

2-kendi dümeninin peşinde olan rantçılar - kendi içlerinde ikiye ayrılırlar. zenginler ve fakirler olmak üzere. zengin olanlar akp nin varlığından nemalanan insanlardır. yandaş oldukları için para kazanmış sınıf atlamışlardır. fakirler ise akpli çevrelerden önüne ekmek atılmış bi işe girmiş asgari ücret kazanan ve devletin zaten bunu yapmak zorunda olduğunu bilmeyen , bunu akp nin bir lütfu sanan insanlardır . bu iki gruba da bi yere kadar lafım yok.

3- ve işte en tehlikelileri - körler. at gözlüklüler. laf anlatamazsınız. sizi dinlemezler. onlar için akpymiş belediye seçimleriymiş falan hiç önemi yoktur. onların allahı tayyiptir. tayyip çıkıp ' beyler siz bana oy veriyosunuz ama ben baya baya sizin hakkınız olanlarla ceplerimi doldurdum amına koydum yani ortalığın. şu an ülkeyi terk etsem 10 nesil yaşa götürdüklerimle' dese bu adamlar gene tereddütsüz tayyibe oy verirler.