bugün

galatasaray

üstüne fazla gidilen takım. bu iş alelade "ezeli rakiplerin tatlı rekabeti"ni geçti çoktan.

bir galatasaray taraftarı olarak;

"ankaragücü 0 cincon 8... bu maçla şike yaptınız beşiktaş'ın şampiyonluğunu çaldınız" (gidip o yılki tabloya baksanız alakası yok. gören de sanacak 8-0 yendiğimiz takım zaten gelenin geçenin 6-7 attığı ankaragücü değil de manchester united), "bursa yattı ondan 6 attınız" gibi ne idüğü belirsiz ve resmi bir kanıtı bile olmayan iddialardan bıktım.

en aklı başında bildiğim fenerbahçeli ve beşiktaşlı arkadaşlarımın bile kullandığı "cincon, 6s, gavatsaray, salatasaray" gibi en az 8taş ve fenev kadar çocukça ve çirkin olan lakaplarından bıktım.

5-1'lik türkiye kupası finalinin muhabbeti geçmezken karşılığında sadece 3 puan alınan bir 6-0'lık galibiyetin 12 yıldır başımıza kakılmasından bıktım.

7-1'lik sigma olomouc mağlubiyetini, şampiyonlar ligi grubundan sıfır çekmelerini unutanların, liverpool'dan 8 yiyenlerin birkaç ay önceki 6-1'lik real madrid mağlubiyetimizle sabah akşam dalga geçmelerinden bıktım.

avrupa'daki kayda değer bazı başarılarımız için basit bir tebrik etmek yerine illa bir bahane bulunmasından bıktım. (geçen yıl schalke kolay takımdı, manu'nun yedek kadrosunu yendiniz, real madrid işi garantiye aldığı için rahattı o yüzden yendiniz, uefa kupası finalinde arsenal'in penaltıları direkten döndü ondan kupayı "tesadüf eseri" aldınız, juventus'u sahayı patates tarlası yaparak elediniz... ulan tebrik etmek istemiyorsanız da susun bari.)

aziz yıldırım'ın "konuşursam yer yerinden oynar" temalı olup yine kayda değer bir şey açıklamadığı her konuşmasında galatasaray'a alakasız yerlerden sataşmasından bıktım.

bıktım da bıktım...