bugün

öpüşme

Sevilen biriyle olmayan öpüşme, öpüşme değildir.

Şunu söylemeliyim ki birine karşı olan duygularınızdan emin değilseniz öpüşürken kesinlikle emin oluyorsunuz. Birine karşı bir şeyler hissettiğim düşüncesindeydim. Öpüştüğümüz zaman aklımdan geçen şey "hayır hayır kesinkle değil hayır ya of bir şey hissetmiyorum neyse en azından zevkime bakayım" oldu. Cidden, sevmediğiniz adamla/kadınla öpüşmeyin. Onun dışında bir kaç senedir aramızda ne olduğu belli olmayan biri var. Sürekli birbirimize bir şekilde yaklaşıyoruz ama sonra ben uzak durmaya çalışıyorum o da zaten sevgilisiyle bir küsüp bir barışıyor. 3 yılın ardından bir gün yalnız kaldığımızda yine istemeden yakınlaştık ve öpüştük. Onunla olan diğer anlattığımla kıyaslanamayacak kadar masumdu. Düşünceler masum olmasa da verdiği his böyleydi. Mutlu olmuştum o an çok mutlu olmuştum. Eğer öpüştükten sonra "biz napıyoruz ya" demeseydi ve ben "ya zaten ben başkasını seviyorum" demeseydim mutluluğum daha da sürebilirdi. Neyse olan oldu artık pek konuşmuyoruz.

Bunların dışında, sevgili erkekler benden size bir tavsiye, eğer karşınızdaki kız şıllık falan değilse öpüşürken kalçalarını ya da göğüslerini avuçlamaya kalkmayın. Kötü bir izlenim bırakıyorsunuz. Güvenimiz sarsılıyor. Bol öpüşmeli günlere!