bugün

oksimoron haber ve bilgiler

http://video.haberinyeri....ozdil-elestirdi-1127v.htm

Muhalif sesin ülkedeki kısıklığından dolayı sesini duyurmaya çalışan muhalif kesimi yıpratmak istemiyorum. Ama bir taraftan da, eğer iğneyi kendimize batırmazsak, tedbiri zamanında almazsak zaman içerisinde hakim hale gelen bir düşüncede mutlaka çürüme gözlemleniyor.

burada eleştirdiğim nokta başlık. yılmaz özdil, bir konuya başbakan erdoğan lehinde müdahale ediyor. bunun arkasından da, hemen kendisine yalakalık yaftası yapıştırılıyor.

iyi de, bizim bugün muhalefet edilen düşünce her ne kadar başbakanın kendisi gibi de olsa, esasen bu değil ki. eas denklemin bozuk olması sorun.

şöyle anlatayım: başbakan tayyip erdoğan değil de, kemal kılıçdaroğlu olduğunu düşünün. o da tamamen aynı tavrı sergilese ona da muhalifim. Ben olsam, kendime bile muhalifim kardeşim!

yılmaz özdil ne diyor, kendi meselemizi kendimiz çözmeliyiz. başkasının, hele de esad gibi birisinin bize ne akıl vermeye hakkı var, ne de ülkemizin başbakanına hakaret etmeye hakkı var.

ee? ne var bunda? durumdan memnun olmayabiliriz, hükümetin değişmesini, başbakanın farklı birisi olmasını isteyebiliriz. ama gerçek olan konu şu: recep tayyip erdoğan türkiye cumhuriyet başbakanıdır. buna ben saygı gösteriyorsam, ki sonuçta seçilmiştir, ne suriyelisinin, ne amerikalısının ne de başka birisinin saygısızlık yapmaya hakkı var. karşıtlığın sınırları karşı olduğunuz alan içerisinde olmalıdır. aksi takdirde, sizin yapmanız gereken bir işi başka birisine, özellikle de dış ülkeden birisine aktarırsanız ne olduğunu zaten en çok bu hükümet döneminde tecrübe ettik. hem karşı olmak hem de aynı yanlış metotu kullanmak oksimoronun daniskasıdır daniskası!