bugün

counter strike 1 5 oyun hataları

cs 1.5 versiyonunun oyun buglarıdır. en bilineni dust2'de a kısmında (bomba kurulan a) duvarın üstüne çıkmaktır. ancak bundan daha faydalı ve bilinmeyen buglar vardır.

de_aztec

suların aktığı bir nehir mi, dere mi ne vardır. üzerinden köprü geçer bir tane. ancak asma köprü değil, meydan tarafında kalan taş köprüden bahsediyorum. işte onun altına gelip o4, yani bildiğimiz bombayı dibinize atmak suretiyle, patlamasına paralel olarak zıplarsanız yukarıdaki taş köprüye çıkarsınız.

de_dust2

counter'ların doğduğu yerin oradaki tahta kapının sağında kalan bir tünel var. bir de bu tünel kapısının karşısında, yukarıda a'ya giden ince bir yol var. yani tahta kapıdan çıktığınızda solunuzda ve yukarıda kalan yol. heh işte bu yoldan tünele giren kapıya bakacaksınız. kapının üzerinde bir pencere var ama gerçek değil, resim çizmişler. oraya sis bombasını attığınız an sis bombası tünelin yukarısına etki eder, b ve teröristlerin doğduğu yere giden tünelin üst kısmına.

cs_assault

buradaki bug'ı bilenlerin sayısı fazladır. rehinelerin tutulduğu yerin kapısının yanında küçük bir çukur vardır. o çukurdan geçin ve duvarın sonunda, sola dönen köşede (dönmeden) durun. eğilin, birisi üstünüze çıksın. sonra aynı anda zıplayın ve üstteki beyaz çatıya ulaşsın.