bugün

kukla

moderatör olduğum falan söyleniyor.

arkadaşlar cidden yok öyle bir şey. tamam bi ara zall çok yalvardı. gel kuki moderatör yapim seni, sözlüğün senin gibi engin görüşlü, ılımlı, edebi yönden kibar ve mütavazi birine çok ihtiyacı var dedi. hem sende modlarla iyi anlaşıyosun, kimseyle kavga etmiyorsun. maşşallah yazdığın zaman da kol kadar uzun yazıyosun, ne dersin kuki uyar mı dedi. 1 aylık deneme süreci falan verecekmiş. test'e tabi tutacakmış.

puahh kabul etmedim tabi. ziklemedim zall'ı. karizma olsun diye dönüş yapmadım.. çünkü modluk cidden bana göre değil amk. taraflı olurum hep. kızları kollar erkekleri siktir ederim. nick altlarına ' harun abi '' yazanları bile silik yaparım. çaylak olur herkes. sözlük kızı çirkinmiş, sözlük kızı patlakmış bunu diyenleri kazığa oturturum. ciddiyim şeriat gibi kurallarım olur. sadece dünya kadınlar gününde ve öbüşmeler gününde gelişmeleri yakarım.

lan hem modluk demek yalnızlık demek. adamlar yanlış anlaşılırım korkusuna entry bile girmiyor. böyle daha iyi.. akla ne eserse yazıyosun.. kim ne düşünmüş, kim niye hislenmiş, kim alındı, kim gücendi dünya sikinde olmuyor kişinin. ohh misler gibi. yaz ekle amk. bızzttttt.

bak bızztt diye de bitirdim giriyi. böyle entry mi biter lan?