bugün

tamsopalikvelet

(bkz: #20697019)

bir galatasaray'lı olarak yazdıklarının bir kısmına üzülerek iştirak etmekle beraber "yerli futbolcu kalitesi" konusunda bence biraz haddini aşmıştır ilgili yazıda.

zira bugün galatasaray'da ilk 11'de sahaya çıkanların dışında yedek kulübesinde de oyunu sırtlayabilecek yerli futbolcular mevcuttur. gerektiğinde kabul edilecektir ki aşağıdan da gelecek, takıma monte edilebilecek ve yanında oynadıkları adamlarla ligi çok rahat götürebilecek adam da az değildir.

kaldı ki bugüne kadar türk futboluna genç futbolcuları(bilhassa son dönemlerde) kazandıran yegâne kulüptür galatasaray'ımız.

her ne kadar mehmet topal, çanakkale'de yetişmiş olsa da ve emre, zeytinburnu çıkışlı olsa da, arda turan, sabri sarıoğlu(öyle veya böyle belli bir kapasitesi var ne çok, ne az ama bir gökhan gönül'ün 5'te biri olamayacakken bir selçuk şahin'in 5 katıdır gibi) falan filan.

bence doğru sözünü, üslubu yüzünden yanlış anlaşılmaya açık hale getirmiştir.

he neden gelip uzun uzun yazdığımı soracak olursa da cevabım yok, baştan söyleyeyim. öyle işim yoktu, canım sıkılmıştı yazdığını okudum ve gelip de kendisine çemkireyim dedim.

bakmayıversin kusura.