bugün

kur an niçin bedavaya dağıtılmıyor sorunsalı

genelde satılıyor olması büyük bir sorunsaldır. ancak ücretsiz dağıtım yapan vakıflar var arkadaşlar, güçleri yettiğince belli bölgelerde kur'an dahil olmak üzere çeşitli alimlerin ilmihallerini bile ücretsiz dağıtıyorlar. yeterli mi? değil elbet. ayrıca camilerden temin etmek isterseniz kesinlikle alabilirsiniz bu konuda emin olun.
ayrıca bedava ve ya ücretli olsun olmasın, onu okuyup anlayıp onunla amel ediyor musun yoksa yatağının baş ucunda asılı mı duruyor? asıl mesele bu bir de her ne kadar konu dışı olsa da.

edit: (bkz: kur an niçin bedavaya dağıtılmıyor sorunsalı/#20542779) ben de bu siteyi arıyordum, mesela bir örnek. yeterli mi? değil elbet. ancak hiç yapılmıyor değil arkadaşlar.

edi 2: vakıflar konusunda eleştiri gelmiş haklı olarak. evet bu kamunun görevidir ancak sadece müslümanlara değil diğer dinlerin mensuplarına da yapmak durumunda kalırsınız. devlet ise cebinden para çıksın istemeyen bir yapı olduğu için -hele ki türkiye ise konumuz- o yüzde var olanla yetinmek ya da kişisel çabalarla olaya el atmak bence daha doğru bir tavırdır. '' her şeyi devletten beklemek'' cinsinden bir söylem değil bu, ancak kamu gücü haricinde diğer toplumsal organların bu tip çalışmaları olması, devletin vermesinden zannımca daha makbuldür.