bugün
- ümit özdağ türkiye'nin ana muhalefet lideridir8
- sözlüğün en azgın yazarı11
- doğum günün kutlu olsun bik bik9
- imamoğlu'nun amedsporu desteklemesi17
- anın görüntüsü19
- true yu dövecek yazarlar14
- ulan ne yakışıklı adamsın dedi bakkalcı11
- tek yumrukla bayıltırım dediğiniz yazarlar11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi8
- kafakoparan dede9
- 16 mart 2025 fenerbahçe samsunspor maçı10
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest13
- sağlıkçıyla evlenmek14
- mert hakan yandaş22
- yaren leylek18
- 0 0 716
- yüksek enflasyon17
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası10
- 007 abiyi rahat bırakın sitemi9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak13
- iett hezarfeni8
- bir erkeğin en büyük hayali14
- seninle merso almak için çabalayacağım diyen kız19
- 0 0 7 abimizin vasiyetname yazması19
- bugünde merso alamadan uyumak19
- sahurdayız uludağ sözlük28
- sözlük ölmüş20
- iyi geceler11
- en sevmediğiniz ülkeler8
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- ilgi hastası kadın18
- sevilen kamyon arkası sözleri11
- martin eden9
- v a m p i r o v9
- victor osimhen14
- aykolik ve gülşen benzerliği12
- 14 mart 2025 gözaltına alınmam rezaleti62
- malum şahsı cimere şikayet etmek8
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi51
- adana8
- fenerbahçe18
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü14
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- teravihte sarımsak deryası kokan insan14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- kedili komşuya gitmemek11
- araba'nın komple masraf olması12
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler17
- şinasi yurtsever8
- 50 cc lik motosiklet almak9
allahım allahım. sonunda bunu da gördük. ergenin birinin yazdığı bir kitap sanırsam. çok fazla tanıma girmeden sizi kitaptan alıntılarla başbaşa bırakıyorum.
http://www.bedensizask.com/
--spoiler--
BEDENSiZ AŞK'ı bulunduğunuz yerdeki kitabevlerinde bulamıyorsanız aşağıdaki sipariş formunu doldurup sipariş verbilirsiniz. Kitap PTT kargo ile ve kapıda ödeme seçeneğiyle, kargo ücreti dahil sadece 15 TL'ye size ulaştırılacaktır. 2 adet sipariş verirseniz tanesi 12,5 TL'ye, 3 adet sipariş verirseniz tanesi 10 TL'ye kitaba sahip olabilirsiniz. Birkaç arkadaş birleşerek sipariş verirseniz sizin için daha ekonomik olacaktır.
Ödemeyi banka üzerinden havale veya EFT ile gönderirseniz ödemeniz gereken tutar kargo ücreti dahil sadece 12 TL'dir.
Havale veya EFT için Banka Hesap Bilgilerimiz:
HSBC BANK ibrahimli Şubesi
Hesap Sahibi: Ferhat AYNURAL
Hesap No: 273 1007664 270 00
IBAN No:TR08 0012 3002 7310 0766 4270 00
ÖNEMLi: LÜTFEN TESLiM ALMAYACAĞINIZ SiPARiŞi VERMEYiNiZ VE SiPARiŞ VERMEDEN ÖNCE AiLENiZi BiLGiLENDiRiNiZ. TESLiM ALMADIĞINIZ HER BiR KiTAP iÇiN KARGO FiRMASINA AYRICA ÖDEME YAPMAK ZORUNDA KALIYORUZ.
--spoiler--
--spoiler--
Elinizdeki kitabın yazarını tanıtacak en doğru kişinin BiZ olabileceğimiz inancıyla, yazarın tanıtım yazısını BiZ kaleme almak istedik. BiZ kim miyiz?
Biz, kitabın yazarı sevgili Ferahnazın anne ve babasıyız.
Kızımız 6 Ocak 1998 yılının bir Ramazan akşamında istanbulda dünyaya geldi.
Ferahnaz 8 yaşına kadar istanbul'da devlet okulunda okudu. 8 yaşında işimiz gereği Gaziantep'e taşınmak zorunda kaldık. Böylece kalan orta öğretimini Gaziantep'te tamamladı. Şu an kendisi istanbul'da kısa adı SEDAV olan Sürekli Eğitim Vakfı'nda ingilizce ve Arapça ağırlıklı alternatif bir eğitim alıyor. Bir yandan da açık liseyi okuyor.
iki seneden beri yazarlık sahasında kendisini yetiştirmeye çalışan kızımız üç yıldan beri de psikolojiyle ilgileniyor. Gelecekle ilgili olarak iyi bir yazar ve psikolog olmak istiyor. Ayrıca dini ilimlere de ilgi duyuyor ve bu alanda da kendisini yetiştiriyor. Kişisel gelişim ile de çok yakından ilgileniyor.
Ferahnaz okumayı seven birisidir. Ve bu sevgisi kendisine 3 yılda 500'e yakın, 100.000 sayfaya karşılık gelen kitap okutmuştur. Şu anda elinizde tutmuş olduğunuz bu kitap, Ferahnaz'ın okumaya olan sevgisinin bir meyvasıdır. Çok okumayan bir yazar adayının iyi bir yazar olamayacağı malumunuzdur.
Kitabı okurken yazarımızın 15'ini yeni bitirmiş genç bir kız olduğunu düşünmenizi ve kitaptaki bazı eksiklikleri mazur görmenizi önemle rica ediyoruz.
Kızımıza ve emeğine saygı duyup bu kitabı okuma arzusunda bulunduğunuz için hepinize özellikle siz sevgili Belieber'lara teşekkürü bir borç biliriz.
En içten sevgilerimizle
Ferhat-Şehnaz AYNURAL
--spoiler--
--spoiler--
Ben Beste, 16 yaşında klasik bir lise öğrencisiyim, klasik dediysem Beethoven veya Shakespeare gibi birisi olduğumu zannetmeyin. Normal, alelade bir öğrenciyim. Ama gurur duyduğum en önemli özelliğim delicesine Justin Bieber hayranı, hatta fanatiği olmamdır. Bu sebeple arkadaşlarım bana Beste Bieber veya Bayan Bieber derler. Kısacası ben bir Belieberım.
--spoiler--
http://www.bedensizask.com/
--spoiler--
BEDENSiZ AŞK'ı bulunduğunuz yerdeki kitabevlerinde bulamıyorsanız aşağıdaki sipariş formunu doldurup sipariş verbilirsiniz. Kitap PTT kargo ile ve kapıda ödeme seçeneğiyle, kargo ücreti dahil sadece 15 TL'ye size ulaştırılacaktır. 2 adet sipariş verirseniz tanesi 12,5 TL'ye, 3 adet sipariş verirseniz tanesi 10 TL'ye kitaba sahip olabilirsiniz. Birkaç arkadaş birleşerek sipariş verirseniz sizin için daha ekonomik olacaktır.
Ödemeyi banka üzerinden havale veya EFT ile gönderirseniz ödemeniz gereken tutar kargo ücreti dahil sadece 12 TL'dir.
Havale veya EFT için Banka Hesap Bilgilerimiz:
HSBC BANK ibrahimli Şubesi
Hesap Sahibi: Ferhat AYNURAL
Hesap No: 273 1007664 270 00
IBAN No:TR08 0012 3002 7310 0766 4270 00
ÖNEMLi: LÜTFEN TESLiM ALMAYACAĞINIZ SiPARiŞi VERMEYiNiZ VE SiPARiŞ VERMEDEN ÖNCE AiLENiZi BiLGiLENDiRiNiZ. TESLiM ALMADIĞINIZ HER BiR KiTAP iÇiN KARGO FiRMASINA AYRICA ÖDEME YAPMAK ZORUNDA KALIYORUZ.
--spoiler--
--spoiler--
Elinizdeki kitabın yazarını tanıtacak en doğru kişinin BiZ olabileceğimiz inancıyla, yazarın tanıtım yazısını BiZ kaleme almak istedik. BiZ kim miyiz?
Biz, kitabın yazarı sevgili Ferahnazın anne ve babasıyız.
Kızımız 6 Ocak 1998 yılının bir Ramazan akşamında istanbulda dünyaya geldi.
Ferahnaz 8 yaşına kadar istanbul'da devlet okulunda okudu. 8 yaşında işimiz gereği Gaziantep'e taşınmak zorunda kaldık. Böylece kalan orta öğretimini Gaziantep'te tamamladı. Şu an kendisi istanbul'da kısa adı SEDAV olan Sürekli Eğitim Vakfı'nda ingilizce ve Arapça ağırlıklı alternatif bir eğitim alıyor. Bir yandan da açık liseyi okuyor.
iki seneden beri yazarlık sahasında kendisini yetiştirmeye çalışan kızımız üç yıldan beri de psikolojiyle ilgileniyor. Gelecekle ilgili olarak iyi bir yazar ve psikolog olmak istiyor. Ayrıca dini ilimlere de ilgi duyuyor ve bu alanda da kendisini yetiştiriyor. Kişisel gelişim ile de çok yakından ilgileniyor.
Ferahnaz okumayı seven birisidir. Ve bu sevgisi kendisine 3 yılda 500'e yakın, 100.000 sayfaya karşılık gelen kitap okutmuştur. Şu anda elinizde tutmuş olduğunuz bu kitap, Ferahnaz'ın okumaya olan sevgisinin bir meyvasıdır. Çok okumayan bir yazar adayının iyi bir yazar olamayacağı malumunuzdur.
Kitabı okurken yazarımızın 15'ini yeni bitirmiş genç bir kız olduğunu düşünmenizi ve kitaptaki bazı eksiklikleri mazur görmenizi önemle rica ediyoruz.
Kızımıza ve emeğine saygı duyup bu kitabı okuma arzusunda bulunduğunuz için hepinize özellikle siz sevgili Belieber'lara teşekkürü bir borç biliriz.
En içten sevgilerimizle
Ferhat-Şehnaz AYNURAL
--spoiler--
--spoiler--
Ben Beste, 16 yaşında klasik bir lise öğrencisiyim, klasik dediysem Beethoven veya Shakespeare gibi birisi olduğumu zannetmeyin. Normal, alelade bir öğrenciyim. Ama gurur duyduğum en önemli özelliğim delicesine Justin Bieber hayranı, hatta fanatiği olmamdır. Bu sebeple arkadaşlarım bana Beste Bieber veya Bayan Bieber derler. Kısacası ben bir Belieberım.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar