bugün

namus bacak arasında değil beyindedir

namus ne bacak arasındadır ne de beyindedir. Böyle saçmalık mı olur lan? herkes bir taraftan götü kurtarmaya çalışıyor. Onlarca kişiyle yatmışsa onun namusu beyindedir mi diyeceğim, ya da vermeden her türlü şeyi yine onlarca kişi ile yaptıysa bu sefer de haa bu bakir/e bu namuslu mu diyeceğim. Ulan burada neyi tartışıyorsunuz, iki kişi gelecek evet bacak arasında değildir diye sizi savununca vicdanen mi rahatlayacaksınız? Sen kendini namuslu mu hissediyorsun o zaman namuslusun. ama burada bunu tartışıp vicdan rahatlatmaya gerek yok.

Bir de kızların bu tripleri vardır. Namus o değil bu değil diye ahkam keserler ama çoğu da ilk ilişkiye önem verir. nasıl ki erkek kadının ilki olmak istiyorsa kız da aynıdır. ama buna rağmen bazı sohbetlerde çağdaş görünmek adına bu tip şeylere başvuranları da gördüm. Yani gördümü de açayım: sohbet ediyoruz, konuşyoruz. Öyle bir konuşuyorki kız sanarsın tüm ülke ile yatmış, ben bakireliğe önem vermem atıp tutuyor. Sonra olaylar gelişiyor yatak faslına geçince e ben hiç yapmadım kendimi ilk geceye saklamak istiyorum. lan amk 2 haftamı verdim ben sana, lafa gelince orospuya sikiş öğretmekten geri kalmıyorsun ama kutsal hazine gibi saklıyorsun gerçeğe gelince.

velhasıl. Sikimde değil bu meseleler artık. Ama buraya gelip vicdanen yandaş aramayın.