bugün
- sözlük yazarlarının ilk arabaları22
- istanbula taşınmak26
- konya da 3 katlı binanın çökmesi24
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı21
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım9
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak11
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak22
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın16
- evlenmeden çocuk yapılır mı21
- anın görüntüsü10
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- tamer karadağlı13
- grand kartal otel25
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- arkadaşlar nasıl çıkmışım9
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
- pardonadinizasizmi33
- 2011 türkiye süper kupası neden oynanmadı12
- gevrek tulum çay üçlüsü12
- sinan oğan14
- dertlenince yapılacaklar19
- galatasaray hakkında yasa dışı bahse teşvik davası10
- çamaşırları asmayan kocayı tek ayak bekletmek16
- öğrencilerine kadir mısıroğlu izleten öğretmen8
- bok yerine b k yazanlarin mukemmel terbiyesi10
- true'nun evleneceği kadında aradığı özellikler9
- hoşlanılan kızla traktör almak8
- mide bozulmasına kökten çözüm8
- saldırı amacıyla inenlerin ehliyetine el konulması12
- turizm bakanının turizm şirketinin olması40
- sabah 31 i9
- ahmet hakanın bakanlık suçlu diyememesi13
- ot külo aldırmıyorsa pandalar neden şüşko8
- ahmet beyin beyaz bareti11
- cumhuriyetin en büyük projesi okul ve öğretmendir11
- sudekiray silik yesin kampanyası10
gelinen noktada en büyük hatanın öz benliğini bir kenara bırakıp "din kardeşliği" gibi saçma bir fikirle kürtlerle iç içe yaşayan türk milletinde olduğunu betimleyen söz.
evet, türk milleti kürtten, kürtlerden kurtulmadığı sürece, daha çok damarına basılacak, daha çok şeyi alınacak ve edinimleri haksız bir şekilde kürtler ile pay edilecektir.
örneğin günümüzde yapılan da budur.
çok klişe olacak belki ama, kürt coğrafyasındaki kaçak elektrik kullanımı ve bu kullanımın, batıdaki türkler tarafından dengelenmesi bunun en güzel örneğidir.
baktılar ki türk milleti uykudan uyanmıyor, şimdi daha beter taleplerle türklüğü topyekün yok etme, tarihten silme çalıştaylarına başladılar.
"türk bayrağı değiştirilsin", "türkiye ismi değiştirilsin", "türk vurgusu, türk üst kimliği ortadan kaldırılsın" istekleri birbiri ardına geliyor.
arif nihat asya'nın bayrak şiiri'nin mısraları bile değiştiriliyor bu ülkede, daha da ileri gidenler istiklal marşındaki birtakım mısraların da değişmesi gerektiğini dillendiriyor.
bu taleplerin gelecekteki halefleri türklerden tazminat almak, hatta ve hatta "türklük vergisi" almak bile olacaktır ki, zaten günümüzde çıkarılan "sivil şehitlik yasası" ile tam da bu yapılıyor.
madem ki akil adamlar oluşumu kuruldu, benim önerim şudur.
bu akil adamları denetleyecek bir yabancı akil adamlar oluşumu kurulsun. bu yabancı ve tarafsız komisyon her yönden kürt meselesini araştırsın.
kaçak elektrik kullanım oranları, kürtlerin devletten aldığı yardımlar, maaşlar. bunların yekünleri. hatta ve hatta batı illerinde polisin halka davranışı ile doğu illerinde polisin halka davranışları dahi ele alınmalı, gerçekten bu topraklarda siken ve sikilen kimse tarafsız bir şekilde ortaya çıkarılmalıdır.
(bkz: rakamlarla kürtler ve kürt sorunu/#18570319)
bugün, hakkı yenen benim.
benim ailem, benim çocuklarım...
türk milleti'nin kürtlerden ayrılmasını içeren, türkler ile kürtlerin arasına hudut koyacak her öneriyi, her çalışmayı desteklerim.
aklı olan her türk de bunu destekler.
türk kürtten kurtulmalı ve özüne dönmelidir.
biz kardeş değiliz. biz bir olamayız, aynı bayrak altında yaşayamayız.
düşün yakamızdan.
ne mutlu türküm diyene...
evet, türk milleti kürtten, kürtlerden kurtulmadığı sürece, daha çok damarına basılacak, daha çok şeyi alınacak ve edinimleri haksız bir şekilde kürtler ile pay edilecektir.
örneğin günümüzde yapılan da budur.
çok klişe olacak belki ama, kürt coğrafyasındaki kaçak elektrik kullanımı ve bu kullanımın, batıdaki türkler tarafından dengelenmesi bunun en güzel örneğidir.
baktılar ki türk milleti uykudan uyanmıyor, şimdi daha beter taleplerle türklüğü topyekün yok etme, tarihten silme çalıştaylarına başladılar.
"türk bayrağı değiştirilsin", "türkiye ismi değiştirilsin", "türk vurgusu, türk üst kimliği ortadan kaldırılsın" istekleri birbiri ardına geliyor.
arif nihat asya'nın bayrak şiiri'nin mısraları bile değiştiriliyor bu ülkede, daha da ileri gidenler istiklal marşındaki birtakım mısraların da değişmesi gerektiğini dillendiriyor.
bu taleplerin gelecekteki halefleri türklerden tazminat almak, hatta ve hatta "türklük vergisi" almak bile olacaktır ki, zaten günümüzde çıkarılan "sivil şehitlik yasası" ile tam da bu yapılıyor.
madem ki akil adamlar oluşumu kuruldu, benim önerim şudur.
bu akil adamları denetleyecek bir yabancı akil adamlar oluşumu kurulsun. bu yabancı ve tarafsız komisyon her yönden kürt meselesini araştırsın.
kaçak elektrik kullanım oranları, kürtlerin devletten aldığı yardımlar, maaşlar. bunların yekünleri. hatta ve hatta batı illerinde polisin halka davranışı ile doğu illerinde polisin halka davranışları dahi ele alınmalı, gerçekten bu topraklarda siken ve sikilen kimse tarafsız bir şekilde ortaya çıkarılmalıdır.
(bkz: rakamlarla kürtler ve kürt sorunu/#18570319)
bugün, hakkı yenen benim.
benim ailem, benim çocuklarım...
türk milleti'nin kürtlerden ayrılmasını içeren, türkler ile kürtlerin arasına hudut koyacak her öneriyi, her çalışmayı desteklerim.
aklı olan her türk de bunu destekler.
türk kürtten kurtulmalı ve özüne dönmelidir.
biz kardeş değiliz. biz bir olamayız, aynı bayrak altında yaşayamayız.
düşün yakamızdan.
ne mutlu türküm diyene...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar