bugün

dhkp c

polis ve askeri güçlerin kendi ülkelerini emperyalizmin boyunduruğu altında tuttuğu ülkemde. işgalci polis ve askere politikacılara ve yerli işbirlikçilere karşı koyduğu eylemlerle sempatimi toplayan. görüşlerini sonuna kadar savunabileceğim. Mahir Çayan'ın suni denge politikasını şiar edinmiş. silahlı devrim örgütü.

burdaki yorumları yapan bir çok kişi mahir haklıydı yeaa diyordur büyük bir ihtimalle. bir yerde thkp-c'nin devamı. Pkk kankası olduğunu iddia edenlerde tüzüğünü okumalılar ve tabi birde geçtiğimiz dönemlerde pkk'nın uyuşturucu ticaretine karşı verdikleri mücadele ve söylemlerini kısa bir araştırmadan sonra bulabilirler.

kısa süre sonra gelen edit: bu arada dursun karataş'ın devrimci gelişimini de takip edebilirsiniz. 12 eylül sonrasındaki dev-sol davasını inceleyebilirsiniz. tüm bunlar tarihi kanıtlardır.

titre oligarşi parti cephe geliyor.

son bir edit: silahsız bir iktidar mücadelesinin kazanılabileceğini düşünen gerizekalılar için evet bir terör örgütü olabilir. şunu unutmayın dostlar kansız devrim veya devrim kullanmayalım kansız ihtilal yaşayamaz. geçmişte devlet önce karadenizde onbeşleri sonra dersimde binlerce özgürlük savaşcısını ve bunların silahsız korumasız kadınlarını çocuklarını öldürmüştür. canlarını almıştır. bu sizin düz mantık üzerinden gittiğimizde kemalizm terörizm olmaktadır. ve kemalizm faşizm değildi değil mi?