bugün

sözlüğün en büyük film listesi

fight club - aç ve izle, ızdırabını gibtirtme şimdi bana

following - bir yazar birisini izler ve izlediği adam bunu farkeder. izlediği adam bir hırsızdır aslında ve tesadüfi evlere girip mal mal şeyler çalar. fotoğraf, ne bileyim çatal falan, hobi olarak yani, para kazanmak için değil yani. sonra yazar buna katılır ve olaylar rengini değişir. siyah beyaz bir filmdir, mementonun yapımcılarındandır. fazla övemeyeceğim, kusura bakma, ben fazla beğenmedim, zaten bir saatlik film zaten.

forrest gump - tom hanks reyizin mükemmel filmidir. dünya görmüş ve dünyadan haberi olan bir insansan kesinlikle izle. zengin ve meşhur olmak için bazen basit bir insan olmak yeter. hayatın değişir izledikten sonra.

from dusk till dawn - tarantino ve clooney reyiz iki kardeştirler ve mekgibada sınıra yakın bir barda birisiyle görüşmek için gelirler. bir bara girerler ve bardakilerin garipliği ortaya çıkar. filmi tak gibi anlattım ama, izle kesinlikle. vampirli falan film ama, çok eğlenceli.

from paris with love - nefes kesici film diye buna derim ben. travolta reyiz oynar ve filmi baştan sora heyecanla izlersin. travolta süper bir ajandır ve parise bir görev için gelmiştir. izle, izle, izle

gladiator - russel crowe baş roldedir ve glatiatörleri anlatan en süper filmdir. izlemediysen hala, kesinlikle izle derim.

goodbye lenin - olaylar almanyada geçer. daha berlin duvarı dağırılmamıştır ve kocasının kendisini atması sonucunda komaya giren bir anne vardır. komadan uyanında duvarın yıkıldığını ve tüm inandığı ideolojinin yıkıldığını öğrenirse stresten ölebilir. hakikati öğrenmemesi için oğlu her şeyi eskisi gibi arkaermek için çabalar. oğulun anneye olan sevgisini gözler önüne seren mükemmel bir filmdir, sakın izlemeği ihmal etme.

goodfellas - scoresese filmidir. rollerde robert de niro, joe pesci gibi reyizler vardır. işleri süper giden bir mafyanı anlatır. mafya dünyasını mükemmel anlatan bir filmdir. ne diyeceğimi bilmiyorum, kesinlikle kaçırma.

great expectations - çocukluktan bir kıza aşık olan bir genç ve erkekleri delirtmek için eğitilmiş bir kızın aşk hikayesidir. boşalarak izlersin.

heat - bir al pacino ve robert de niro klasiğidir. al paçino bir detektivdir, de niro ise bir mafya. aşırı daşşaklı bir filmdir, kesinlikle kaçırma.

how much do you love me - monica bellucci bir huurdur ve onu karısı yapmak isteyen bir adamın hikayesini anlatır. adam piyangodan acayip para kazanır ve monicaya ayda yüz bin euro ödemeye hazırdır karısı olmak için. ama huur huurdur. izle ve boşallll.