bugün

kadınların aşk ve seksi aynı şey zannetmesi

zannedersem bir ifade yanlışı vardır.
zira; aşık olunan/olunabilecek adamla seks yapmak farklı bir seydir, aşkı ve seksi aynı sey zannetmek farklı bir seydir.
ama yine de madem genelleme yapıyoruz, kadınların herhangi bir erkekle yatması, erkeklerin herhangi bir kadınla yatmasından daha kolay değildir. kadınlar daha duygusaldır. o yuzden sevişeceği adamla aşık olabileceği adamın -eger aradıgı- bazı kriterleri varsa benzerlik gösterir. bazen de an gelir başlarım kriterine der, canı çeker yatar. kimsenin şey'inin kahyası da olamıyoruz malesef. ama kalkıpta seks yapınca aşk yaptım, aşık olunca da seks yaptım demez kimse. valla benim aklım almadı bunu. tıpkı aşık olmak için kriter miriter durumlarını almadıgı gibi.

(bir de neden sadece kadınlar paraya, güce, dış görünüşe önem veriyormus gibi bir izlenim var anlamadım. herkes normal bi ben mi anormalim? dış görünüşü zevkime hitap etmeyen bir adama asık olamam ben. sevgilimi ilk gördüğümde ne "ne kadar iyi biri" dedim ne de "ne kadar sevgi dolu" dedim. diyemezdim de. sıradan oldugu halde "ne kadar güzel gözleri var lan" dedim. dünya çirkini olsun ama ben güzel göreyim onu. evet güçlü olsun kendimi güvende hissedeyim.
ne yani,kimse sizi siz oldugunuz için sevmedi mi? karsınıza çıkan her kadın daha zengin, daha yakısıklı, iktidar sahibi biri için terk mi etti?)