bugün

kucakta gezip camrip i çıkınca cıyaklayan bayan

evet efendim...

yani sağda solda görüyorum sanal platformlarda sonra bazı laik çevrelerde rastlıyorum bu tip olaylara. mesela örnek vermem gerekirse bir bayan evlilik dışı tövbeler tövbesi bir erkekle sevgili oluyor, yani sevgililik flört adı altında cinselliğini doyasıya yaşayıp şuh kahkahalar çilekli lipsitiklerle iri dalgalar emip fofeynkletiyor kendini. alan razı veren razı oluyor. ee hangi gerizekalı, hangi beyinsiz erkek evlenmeden ilişkiye razı olup kendini g.tünden s.ktirmiş, dalgasının üstünde zıplayıp hopdirik yapmış bir bayana nikah kıyar ki?

ya siz olsanız güvenir miydiniz allah aşkına? bir manita yapmışsınız iki gün sonra çakıyorsunuz, ee size veren sizden önce de vermiştir muhtemelen. demek ki ciddiye alınmaz kahpe. neyse konumuz bu değil işte bu tip karılar s.kiştikten sonra ayrılıyor elemandan yani eleman çakıp bırakıyor karıyı aslında. sonra erkek o anları kameraya almış nete veriyor. karı da sonra veryansın ediyor benim mahremimi açtı bu suçtur deyip g.tünü yırtıyor.

yav sanki evlenmeden kendini s.ktirip mahremini yabancı bir erkeğe açmış olan sen değilsin de o elemanın sana çaktığı görüntüleri paylaşması garip. bu olayda asıl garip olan senin inlemelerinin, sakso çekerken aldığın ve yuttuğun spermlerden utanmayıpta görüntünün yayınlandığı için veryansın etmen garip.

al bi memur daha kucakta gezmişte sonradan eleman görüntüleri paylaşmış misal. ulan yaparken utanmıyorsun da görüntünden mi utanıyorsun? ihraç etmişler memurluktan bunu. iyi de ihraç edip kovmuşlar, şahsen böyle insanlar türkiye cumhuriyetinin sınırlarında dahil bulunmaması gerekirken tesadüfen memur olmuş.

sen eğer gidip zina yapacaksan s.ktirip gidecek ve pavyonda çalışacaksın devlette işin yok. pavyon işi arıyorsan esin 2 var arkadaşımın oraya aldırırım konsomatris niyetine.