bugün

dexter

------------- (bkz: s7e1 spoiler)-----------------------

6. sezonun "amuğa" tepkisi ile bitişinden sonra hiç konu dağıtmadan bomba gibi bir giriş yaptı dexter. debra'nın onu görmesi planlarını alt üst etmiş olsa da ben sezon içerisinde dexter'da rahatlama bekliyorum. dark passanger'ini bilen biri olursa daha iyi hissediyor. ama harry -bir nevi kendisi de- bir süre sonra debra'yı alt etmesi gerektiğini söyleyecektir.
asıl düşmanın ukraynalı mafyanın değil masuka'nın stajyerinin olacağını düşünüyorum. dexter bu zamana kadar zeki düşmanlarından hep şansının yaver gitmesiyle kurtulmuştu. ama bu stajyer son sezona gidebilecek kapasitede. kaçış yollarını bloke ediyor, herşeyden haberdar ve harrison'un yanına kadar girmiş vaziyette.
laguerta'dan açıkçası pek birşey beklediğim söylenemez, sadece insanların tek bir konuya adapte olmasını istememişler senaristler diye düşünüyorum.
debra dexter'ı yola getirmeyi düşünücek, onun dırdırı -aynı rita'nın dex'in uyuşturucu bağımlısı olduğunu düşündüğünde yaptıkları gibi- dex'e rahatça öldürme imkanı sağlamayacak.promoda yanına taşındığını görüyoruz zaten.

ve en son bitirirken;
+ are you a serial killer?
- yes i am.

repliği çok iyiydi.

------------- (bkz: s7e1 spoiler)-----------------------