bugün

ventus solaris

başka gezegen? yo sanmıyorum o zaman mustafa topaloğlu falan ilgisi çıkabilir. ama farklı bir evrende olduğu kesin. bi paralel evren gibi. bu evren gibi değil... ama tam paralel de değil. az biraz kare gibi ama asla yamuk değil.
onun evreninin annares * olma olasılığı beni şüphelendiriyor. daha çözemedim.
anlaşılma olasılığı azaldıkça kendini ifade ettiği kelime sayısı da arttıkça hava sıcaklıkları düşüyor. sonra şu modern folk üçlüsünü youtube da bulmak gibi ilginç şeyler yaşama hissi uyanıyor kişide. ama asla kızartma yemeye benzemiyor yani... . of bi değişik şeyler. ondan mıdır nedir az yazıyor. zaten youtubeda modern folk üçlüsü zor bulunuyor.

meraklıyız biz altıncı nesilcim. az entry giren nesle aşina değiliz. sekizinci nesilden itibaren diye değil. ben dostoyevski okumuş başka hayatları merak eden kadınım . o anda kaç kişi parmaklarını birleştirip cam hissi yaratıyor kendine merak ederim misal... önceden böyle facebook olayları yoktu yani. biz dostoyevski' nin kahramanları ile arkadaş olur onu odamızdaki kitap minderinin yanına eklerdik. hem öyle dürtmeler falan da olmazdı he. seviyeli bi paylaşım vardı. he sen ceza ile ilgili ne dersiin? bence çok acımasız. her suç cezasız kalıyor solaris. hedonist olmak lazım bazı anlarda.

nerde benim elif şafak kitabım. çok sansasyonel oldu bu entry.
harf istiyoruz yazarcım. harflerin birleşmesini, kelimelerin birleşmesini... araları bul bence.
okumak istiyoruz, okumak istiyoruz.
"hadde be bu da olmuş mu ki?" demek istiyoruz.
olaylar olaylar....

annares e selamlar.